Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ste ako takí teplí bratia, odkazuje Matovičovi a Kollárovi europoslankyňa Ďuriš Nicholsonová

Kultivovaná komunikácia politikov na sociálnych sieťach je stále nedosiahnuteľnou métou.

21.07.2022 18:30
lucia ďuriš  nicholsonová Foto: ,
Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová.
debata
Igor Matovič Čítajte viac Politika na Slovensku: Kríza sa rieši online, takto "komunikuje" Matovič, Heger a Sulík

Predseda parlamentu a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár sa stal opäť otcom. K dvanástemu potomkovi mu na Facebooku zablahoželal aj líder Obyčajných ľudí Igor Matovič. A, samozrejme, nezabudol spomenúť aj stranu SaS.

„Nie je koaličný partner ako koaličný partner. Kým jeden otravuje Slovensko svojimi mindrákmi, druhý zatiaľ vlastnoručne rieši skutočné problémy Slovenska,“ napísal minister financií na sociálnej sieti a k statusu priložil fotografiu článku bulvárneho denníka Nový Čas.

Matovičov príspevok si všimla satirická stránka Zomri, kde ho už okomentovala viac ako tisícka ľudí. Medzi nimi zareagovala aj europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová, ktorá politikom pripomenula aj prebiehajúcu vládnu krízu.

„Ňuňuňu. Milý Boris, milý Igor, správate sa k sebe pekne aj počas krízy, to sa mi veľmi páči. Ste ako takí teplí bratia, pevne verím, že sa vidíme na Pride,“ napísala europoslankyňa v komentári pod príspevkom a pridala aj smajlíka dúhy, srdca či bozku.

Richard Dírer Čítajte aj "Niečo by ste pre nás mohli urobiť," odkázal Gyimesimu moderátor na margo zákazu dúhových vlajok

Príspevok nenechal chladným ani Borisa Kollára, ktorý s pobavením stránke Zomri odkázal, že by očakával viac podpory a menej sťažností, lebo jej „vyrába čitateľov“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Igor Matovič #Boris Kollár #Lucia Ďuriš Nicholsonová