Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Poslanec OĽANO Kuriak: Žena nemá právo na potrat. Pácha smrteľný hriech, ak odhalí končatiny

Poslanec OĽANO Milan Kuriak na svojom facebookom účte je "známy" svojimi ortodoxnými kresťanskými statusmi.

13.07.2022 10:15
kuriak, milan kuriak, Foto:
Na snímke Milan Kuriak (OĽaNO) s ochranným rúškom na tvári skladá poslanecký sľub počas ustanovujúcej schôdze Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) VIII. volebného obdobia 20. marca 2020 v Bratislave.
debata (17)

Posledné dni poslanca, ktorý sa dostal aj do NR SR, najviac „zamestnávali“ statusy o hudobnom festivale Pohoda a účasti biskupa Haľka. Stihol zhodnotiť sebe vlastným alternatívnym pohľadom na svet pád eura, pričom podotkol, že na vojne na Ukrajine najviac profitujú USA.

Igor Matovič Čítajte aj Politika na Slovensku: Kríza sa rieši online, takto "komunikuje" Matovič, Heger a Sulík

Niekoľko statusov venoval Nemecku a Slovinsku, kde boli schválené zákony na legalizáciu manželstiev rovnakého pohlavia a adopciu detí, respektíve sa plánuje možnosť zmeniť si pohlavie od 14 roku života. Pri každom statuse nezabúda zdôrazniť, že ide o zvrátenosti a novodobú Sodomu Gomoru.

Foto: Facebook Milana Kuriaka
kuriak

„Európska únia sa čím ďalej viac liberalizuje a podporuje zvrátennosti. My kresťania musíme začať byť hlasnejší, výraznejší a odvážnejší v ochrane skutočných hodnôt. Európsky parlament chce v najbližšej dobe členským štátom vnucovať právo na potrat. Uz to aj pred pár dňami schválili. Ďakujem tým pár slovenským europoslancom, že za právo na potrat nehlasovali…,“ hlása jeden z jeho statusov.

Foto: Facebook Milana Kuriaka
kuriak

Absolútnou „čerešničkou na torte“ je jeden z jeho najnovších statusov, pričom sa pasuje do úlohy odborníka na obliekanie žien v čase horúčav a zdieľa „odporúčania“ Slovenského dohovoru za rodinu. Poučenie pre slovenské ženy znie jasne – ak sa neprimerane odhalia, tak páchajú smrteľný hriech pohoršenia.

Toto je len malá ukážka toho, čo tento poslanec NR SR šíri na svojich sociálnych sieťach a je platený z daní všetkých obyvateľov Slovenska, teda aj tých, ktorí nevyznávajú kresťanstvo.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #sociálne siete #OĽaNO #Milan Kuriak