Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Matovič zas perlí na internete: Noví nepriatelia a svojské oslavy megainvestície automobilky

O facebookovom profile ministra financií a lídra OĽANO už po internete kolujú legendy. Igor Matovič túto platformu hojne využíva na prezentáciu svojho pohľadu na svet a politiku. Inak tomu nie je ani v posledných dňoch.

06.07.2022 06:00
Igor Matovič Foto: ,
Minister financií Igor Matovič (OĽaNO)
debata (2)
Dráčik Čítajte aj Dráčik si nedá pokoj. Koketuje so Satanom, médiá prirovnáva ku koncentráku

Pred tohtoročnými parlamentnými prázdninami bolo mimoriadne hustá atmosféra v koalícií. Tradičné hádky medzi koaličnými partnermi, prosby o odpustenie, neustála „nedohoda“ v kľúčových oblastiach. Lenže na poslednú chvíľu sa všetko zmenilo. Predsa len, miliardový Plán obnovy z EÚ je dostatočný popud na nájdenie konsenzu naprieč politickým spektrom.

Martin Pyco Rausch Čítajte aj MrPYCO: Robím všetko preto, aby ste na mojom profile dostali na niečo chuť

A preto prišlo po niekoľkomesačných hádkach k prvej zhode na výstavbe dvoch špičkových nemocníc na Slovensku. Matovič si medzičasom našiel nových nepriateľov v podobe samospráv, ktoré bijú na poplach v súvislosti so schválením „rodinnného balíčku“. Hovoria jasne, že finančne vykrvácajú. Samozrejme nechýbal status s útokom na prezidentku, ktorej veto bolo prelomené a ona posunula zákon na posúdenie na Ústavný súd SR.

OBI-WAN KENOBI Čítajte aj Je toto splnený seriálový sen? Disney+ vytasilo svoj tohtoročný megahit na divákov

Najviac však zarezonovala na Matovičovom profile minulý týždeň ohlásená megainvestícia Volva na východe Slovenska. Naša krajina dostáva piaty automobilový závod a len potvrdí status svetovej jednotky v produkcii. A prišlo aj vyjadrenie k vysvedčeniu. Minister financií v rámci tohto úspechu jeho úhlavného nepriateľa – ministra hospodárstva Richarda Sulíka – však neváhal vytvoriť viacero statusov, o ktorých vhodnosti sa dá slušne pochybovať.

Foto: Facebook Igora Matoviča
vysvedčenie,
Foto: Facebook Igora Matoviča
vychodnare
Foto: Facebook Igora Matoviča
svedi
Foto: Facebook Igora Matoviča
samospravy
Foto: Facebook Igora Matoviča
prezidentka

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Igor Matovič