Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

IKEA bude bližšie k zákazníkom na východe Slovenska. V Košiciach otvára nové štúdio

04.06.2023 00:00
Plánovacie štúdio IKEA v Košiciach Foto:
Plánovacie štúdio IKEA v Košiciach.
debata (1)

Metropola východu predstavuje pre IKEA atraktívnu lokalitu. Už v minulosti tu otvorila prvé Výdajné miesto na Slovensku, zaviedla službu Klikni a vyzdvihni či predstavila IKEA Pop-up. Po otvorení Plánovacieho štúdia v Žiline sa zamerala na otvorenie nového Plánovacieho štúdia aj v Košiciach. Zákazníkom v ňom poskytne pohodlnejšie nakupovanie a služby v oblasti plánovania zariadenia bytov a obchodných priestorov.

televízor, televízia, ovládač, Čítajte rozhovor Komerčné televízie nič nepochopili. Nemožno všetko merať peniazmi, hovorí český veľvyslanec o vypínaní českých TV na Slovensku

„V IKEA Slovensko dlhodobo vnímame záujem našich zákazníčok a zákazníkov z Košíc a okolia o naše produkty a služby. Preto sme sa rozhodli urobiť naše služby ešte dostupnejšie a komfortnejšie. Veríme, že presun do väčších priestorov pomôže ľudom v Košiciach a okolí spríjemniť ich plánovanie a zariaďovanie domácností,“ hovorí Lucia Klečková, riaditeľka obchodného domu IKEA Bratislava. Otvorením nového, až osemkrát väčšieho Plánovacieho štúdia bude košický IKEA Pop-up zatvorený.

Plánovacie štúdio IKEA v Košiciach Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Plánovacie štúdio IKEA v Košiciach.
ranč, pocisková, Čítajte aj Jojka chystá seriálovú revolúciu: Predstavila chystané novinky, ktoré neuvidíte v roku 2023

Plánovacie štúdio sa nachádza v obchodnom centre Aupark Košice. Zákazníci v ňom môžu využiť služby špecialistu pri naplánovaní kuchyne či úložných priestorov. Pozrieť si tiež môžu vzorky materiálov a farieb. V rámci plánovania dostanú 2D alebo 3D vizualizáciu, kalkuláciu návrhu a nákupný zoznam, výpočet ceny dopravy, montáže a inštalácie.

Pre členov IKEA Family sú služby Plánovanie kuchýň a Plánovanie skríň a úložných priestorov na mieru zadarmo. V štúdiu sú k dispozícii počas otváracích hodín od 9.00 do 21.00 hod. Je potrebné vopred sa objednať prostredníctvom stránky IKEA.sk.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ikea