Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

SodaStream prichádza s novými prístrojmi. Reaguje na trend výroby perlivej vody v pohodlí domova

Produktové portfólio prechádza komplexným redizajnom.

02.06.2023 06:00
SodaStream TERRA Foto:
Svojim nadčasovým vzhľadom je SodaStream vhodný do každej kuchyne.
debata
televízor, televízia, ovládač, Čítajte rozhovor Komerčné televízie nič nepochopili. Nemožno všetko merať peniazmi, hovorí český veľvyslanec o vypínaní českých TV na Slovensku

Trend domácej prípravy čerstvej perlivej vody globálne narastá. Ako odpoveď na stále markantnejší dopyt po dostupnejších prémiových produktoch prináša SodaStream komplexný redizajn svojej vizuálnej identity, komunikácie aj produktového portfólia. Novinky sú odpoveďou na záujem spotrebiteľov o dizajn, inovácie, mixológiu a používateľský komfort.

Výzva „Push for Better“

„Motivácia vychádza z efektu motýlieho krídla – jedno jemné mávnutie dokáže v konečnom dôsledku vyvolať tajfún. V prípade SodaStreamu stačí stlačiť tlačidlo na prístroji a spustíte reťazovú reakciu pozitívnych zmien, ani neviete ako. Pre vás sú to len bublinky vzduchu, ich dosah je však obrovský. Veď vďaka tomu, že ste vymenili sýtenú vodu v jednorazových plastových fľašiach za SodaStream, šetríte celý ekosystém,“ vysvetľuje country manager značky SodaStream na Slovensku Attila Forgon.

sex v meste, Čítajte aj Nemysliteľné sa stane skutočnosťou: Do Sexu v meste sa naozaj vráti...

Súčasťou novej vizuálnej identity značky je nový ikonický symbol tvorený dvoma vzájomne prepojenými kvapkami vody vo formácii jin a jang, znázorňujúce rovnováhu a harmóniu a zároveň pripomínajúce planétu. Dizajn vytvára charakteristické písmeno „S“. Novú paletu farieb SodaStream tvoria svieža modrá, tmavomodrá a piesková, evokujúce čistotu a sviežosť vody a jas piesku.

Prístroje dostali nový dizajn

ART, TERRA a DUO sú názvy nových prístrojov odrážajúcich spojenie dizajnu s udržateľnosťou. Spotrebitelia sa s nimi stretnú už od 1. júna v e-shope sodastream.sk a postupne aj na pultoch predajcov tejto značky.

Action Čítajte aj Superlacný reťazec berie Slovensko útokom: Rozširuje sa rýchlym tempom, predajne otvára v ďalších dvoch mestách

Flexibilný prístroj DUO je kompatibilný so sklenenými aj plastovými fľašami vhodnými do umývačky riadu:

Prístroj DUO poskytuje absolútnu flexibilitu. Foto: SodaStream
SodaStream DUO Prístroj DUO poskytuje absolútnu flexibilitu.

Matne elegantná TERRA s nadčasovým vzhľadom sa vyznačuje pohodlným a jednoduchým spôsobom sýtenia vody za pár sekúnd:

Matne elegantná SodaStream TERRA. Foto: SodaStream
SodaStream TERRA Matne elegantná SodaStream TERRA.

Dizajnový ART už na prvý pohľad zaujme elegantným retro vzhľadom a páčkou na sýtenie:

Najvýraznejší z radu nových prístrojov... Foto: SodaStream
SodaStream ART Najvýraznejší z radu nových prístrojov SodaStream ART.
zaklínač, henry cavill, the witcher, Čítajte aj Seriálový jún: Toto bude najlepší začiatok leta, aký si dokážete predstaviť!

Ružová bombička bez skrutkovania

Všetky nové prístroje prichádzajú s novým systémom plnenia, ktorý najvýraznejšie zastupuje ružová bombička. „Táto bombička s patentovanou technológiou CQC (quick connect) je odpoveďou na požiadavky zákazníkov celého sveta. Patent je taký jednoduchý, že nasadiť bombičku teraz zvládnete aj jednou rukou, pretože ju stačí nasadiť bez skrutkovania,“ vysvetľuje Attila Forgon.

Nová ružová bombička bez skrutkovania. Foto: SodaStream
SodaStream Nová ružová bombička bez skrutkovania.

Nový patent nie je kompatibilný so staršími modelmi prístrojov SodaStream, ktoré majú skrutkovací uzáver. Ich majiteľov však Attila Forgon ubezpečuje, že tieto bombičky budú naďalej v predaji a bude možné ich naďalej vymieňať tak ako doteraz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SodaStream