Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Primark otvoril prvú predajňu na Slovensku. Investoval do nej viac ako 10 miliónov eur, takto vyzerá

Dvojpodlažná predajňa sa nachádza v novej nákupnej pasáži obchodného centra Eurovea v Bratislave.

25.05.2023 10:00
Primark, Nová Eurovea Foto:
Medzinárodný módny reťazec otvoril svoju prvú slovenskú predajňu v novej časti nákupného centra Eurovea v Bratislave.
debata (2)

Medzinárodný módny reťazec Primark dnes otvoril svoju prvú predajňu na Slovensku v novej časti nákupného centra Eurovea v Bratislave. Do dvojpodlažnej predajne investoval viac ako 10 miliónov eur a vytvoril viac ako 200 pracovných mi­est.

diana morova tomas mastalir Čítajte aj Novinka Jojky Tomáš a Diana: Najslabší seriál tejto sezóny, ktorý diváka vráti do roku 1990
Video
Nákupné šialenstvo sa môže začať! Prvý slovenský Primark je otvorený / Zdroj: TV Pravda

Bratislavská predajňa sa rozprestiera na dvoch podlažiach na 3 660 m2 predajnej plochy a ponúka zákazníkom jedinečné módne trendy, vrátane tých najnovších letných. Zákazníci sa okrem dostupných cien môžu tešiť na každodenný tovar z oblasti dámskeho, pánskeho, detského a domáceho oblečenia, ako aj kozmetiky a doplnkov, vrátane stále rastúcej značky Primark Cares.

Prvá predajňa Primark v Eurovea Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Medzinárodný módny reťazec Primark otvoril...

Na slávnostnom otvorení predajne sa ako čestní hostia zúčastnili veľvyslanec Írska na Slovensku Dermot McGauran, ako aj starosta mestskej časti Bratislava-Ružinov Martin Chren, ktorí spoločne privítali značku Primark na Slovensku.

Eurovea II Čítajte viac Nová Eurovea je pripravená na otvorenie. Gastrozóna v novej pasáži nemá na Slovensku obdobu

„Sme nadšení, že dnes ráno otvárame brány našej prvej predajne na Slovensku. Otvorenie predajne na piatom trhu v strednej a východnej Európe a na 16. medzinárodnom trhu je pre našu spoločnosť a našich kolegov významným dňom. Sme radi, že môžeme privítať zákazníkov v našej krásnej novej predajni a po prvýkrát na Slovensku predviesť našu jedinečnú ponuku. Chcel by som poďakovať všetkým svojim kolegom, ktorí neúnavne pracovali pri príprave predajne na jej slávnostné otvorenie a práve včas pred blížiacou sa letnou sezónou. V mene Primarku by som tiež rád vyjadril vďaku zástupcom veľvyslanectva a miestnej samosprávy za také srdečné prijatie a podporu,“ hovorí Maciej Podwojski, riaditeľ spoločnosti Primark pre strednú a východnú Európu.

televízia, televízor, sledovanie televízie, seriály, filmy, online televízie, online, nelegálne sledovanie, piráti, pirátske sledovanie, Čítajte aj Exodus českých televízií môže nastať veľmi skoro: Hovorí sa už iba o týždňoch

„Som rád, že Primark, spoločnosť s hrdým a významným írskym dedičstvom, otvára svoju prvú slovenskú predajňu v nákupnom centre Eurovea. Táto významná investícia transformuje maloobchodný sektor, vytvorí kvalitné pracovné miesta a je silným prejavom dôvery voči Slovensku a voči jeho maloobchodnému trhu. Predovšetkým chcem vyzdvihnúť Primark za jeho vedúcu úlohu v úsilí o väčšiu udržateľnosť v módnom priemysle. Prajem tímu Primark veľa úspechov v nadchádzajúcom vzrušujúcom období,“ povedal Dermot McGauran, írsky veľvyslanec na Slovensku, ktorý sa zúčastnil na otvorení prvej predajne Primark na Slovensku.

Video
Nová nákupná pasáž v obchodom centre Eurovea v Bratislave. / Zdroj: TV Pravda

Otvorenie 422. predajne Primarku predstavuje významný míľnik v jeho globálnej expanzii. Slovensko sa tak stáva 16. trhom na svete a po Poľsku, Českej republike, Rumunsku a Slovinsku piatym trhom írskej spoločnosti v strednej a východnej Európe, ktorá je pre Primark kľúčovou z pohľadu rastu.

Okrem Primarku na Slovensku otvorí spoločnosť koncom júna svoju druhú predajňu v Rumunsku a ďalšie dve predajne v Poľsku koncom tohto roka. V budúcom roku bude predajca expandovať aj do Maďarska, čím sa jeho celková stopa v strednej a východnej Európe zvýši na 13 predajní na šiestich trhoch.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Primark #obchodné reťazce #Nová Eurovea