Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nové herné zážitky prináša na Slovensko holandská spoločnosť. Prvú pobočku otvorí v známom nákupnom centre

Moderné priestory s rozlohou 900 m2 otvorí už 1. júna.

31.05.2023 06:00
Gamestate Foto:
debata

Holandská spoločnosť Gamestate prináša do Bratislavy nový herný zážitok pre deti, mladých i dospelých. Jej cieľom je pomocou širokej škály hier priniesť nostalgiu i revolúciu v interaktívnej zábave na Slovensku.

Maciej Podwojski, Primark Čítajte rozhovor Šéf Primarku: Slovensko je pre nás nový trh. Dlho sme hľadali vhodnú lokalitu, napokon sme ju v Bratislave našli skôr ako v Maďarsku

Nová pobočka v nákupnom centre

Ako prví sa na Gamestate môžu tešiť obyvatelia Bratislavy. Moderné priestory v nákupnom centre Aupark s rozlohou 900 metrov štvorcových otvoria svoje brány už 1. júna a pre návštevníkov budú otvorené každý deň. Nájdu tu viac ako 90 rôznych hier, od akčných dobrodružstiev a multiplayerových hier až po nestarnúce klasiky ako vzdušný hokej, automaty Pac-man alebo Super Mario.

Voľný vstup pre každého zvedavca

Gamestate je známy svojou filozofiou poskytnúť dostupné a príjemné prostredie pre všetkých milovníkov hier, čo znamená, že do priestorov s hrami sa dostanú všetci návštevníci, ktorí sa chcú pozrieť, zdarma.

heriban, druhá šanca, Čítajte aj Heriban nakrúcal do poslednej chvíle: Aký bude jeho osud v tretej sérii Druhej šance?

Hracia karta s kreditmi

Ak budú mať záujem o hranie, potrebujú hraciu karta, ktorú si zakúpia na pokladni. Na túto kartu si vložia kredity, s ktorými môžu vyskúšať jednotlivé hry. Pri väčšine hier získajú za hranie aj farebné lístky. Tie môžu hneď využiť a vybrať si z množstva cien, alebo si ich počas roka postupne zbierať na väčšie ceny. Návštevníci mladší ako 18 rokov musia prísť v sprievode dospelej osoby.

Gamestate je holandská spoločnosť so zastúpeným po celej Európe. S celkovo 46 pobočkami v šiestich krajinách je lídrom v oblasti arkádových hier.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Aupark #Gamestate