Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Svetová kuchyňa, štýlové kiosky, Plačkovej kaviareň aj plážové bary. Nová gastrozóna v Eurovea ohúri rozmanitosťou

V Eurovea vznikla najväčšia gastrozóna na Slovensku.

26.05.2023 06:00
Eurovea 2, gastrozóna Foto:
Nová gastrozóna ohúri návštevníkov otvoreným veľkým priestorom v urban industriálnom štýle.
debata (3)
joj, joj group, Čítajte aj Jojka využila zaváhanie Markízy: Slováci môžu dostať novú televíziu, ktorá dlhodobo chýbala

Nová Eurovea otvorila svoje brány pre návštevníkov a zákazníkov, ktorým ponúka až 320 obchodov, reštaurácií, barov a kaviarní. V novej nákupnej pasáži nájdu okrem kľúčového nájomcu – dvojpodlažnej predajne módneho reťazca Primark – aj úplne novú stravovaciu zónu doplnenú o štýlový Food Hall. Spolu so 16 reštauráciami na promenáde pri Dunaji a viac ako tisíckou miest tak vznikla najväčšia gastrodestinácia na Slovensku.

Video
Nová Eurovea je už otvorená / Zdroj: TV Pravda

Nová gastrozóna ohúri návštevníkov veľkým otvoreným priestorom presvetleným denným svetlom, zariadením v industriálnom štýle a so širokou ponukou tradičných aj netradičných jedál našej i svetovej kuchyne. Zákazníci môžu sledovať proces prípravy jedál, alebo si vybrať reštauráciu so sedením či navštíviť streetfoodovú prevádzku.

diana morova tomas mastalir Čítajte aj Novinka Jojky Tomáš a Diana: Najslabší seriál tejto sezóny, ktorý diváka vráti do roku 1990

Prevádzky vo foodcourte a na promenáde sa budú otvárať postupne, prvé však začali fungovať už pri otvorení vo štvrtok 25. mája. „Zákazníci, ktorí majú v Eurovea svoje obľúbené prevádzky, sa nemusia báť, všetky sa presunú do novej časti,“ uviedla Katarína Paule z Eurovea.

Eurovea II Čítajte viac Nová Eurovea je pripravená na otvorenie. Gastrozóna v novej pasáži nemá na Slovensku obdobu

Štýlové kiosky aj pre gurmánov

K známym značkám pribudlo množstvo nových, rôznorodých chutí. Nové chute do Eurovea prináša KFC, bistro Amerikanos so sladkými aj slanými jedlami, Satyam s indickou kuchyňou alebo maďarská Csarda u Gazdu. Kiosk Pomodorino ponúka taliansku kuchyňu reštaurácie Da Cono, klasické talianske raňajky a rímsky typ pizze alla Romana s hrubším cestom má zase v ponuke kiosk Milletranci. Nechýba ani obľúbené Milk tea.

Zaujímavou novinkou je kaviareň Black Garden známej influencerky Zuzany Plačkovej na zníženom prízemí novej nákupnej pasáže.

V novej nákupnej pasáži Eurovea otvorila svoju... Foto: Mediaklik
Nová eurobea, black garden, plačková V novej nákupnej pasáži Eurovea otvorila svoju kaviareň aj známa influencerka Zuzana Plačková.
Primark, Nová Eurovea Čítajte aj Primark otvoril prvú predajňu na Slovensku. Investoval do nej viac ako 10 miliónov eur, takto vyzerá

Značky so zaujímavým konceptom

V druhej vlne sa budú môcť zákazníci tešiť na klasiku Regal Burger známu svojimi hamburgermi, ktorá prinesie aj novinku – mäsové guľky v rôznych omáčkach. Zabehnutá značka Koliba so slovenskou kuchyňou zase predstaví zdravý podkoncept Fresh.

Nebude chýbať ani exotické havajské Poké bistro, Bratislavčanom známe buchty a knedle Na pare, Alladin's Swa­warma&Humus s ponukou orientálnej kuchyne, bagety v Philly's Che­esesteak, džús bar Jumbo, mexické Los Capolitos či polievky od BigSoup. Tradičné portugalské dezerty pastel de nata prinesie BeijaFlor, kvalitné pečivo a koláče remeselnícka pekáreň Boulanger&Pat­tiserie.

heriban, horná dolná, Čítajte aj Diváci neprídu o Heribana: Pred nečakanou smrťou stihol dotočiť nový seriál

Reštaurácie s vnútorným sedením

Tri reštaurácie budú mať vnútorné sedenie, čo je návštevníkom známe už z ázijskej reštaurácie Sumi by Sajado, k nej však pribudne turecká Harika a ázijský koncept Buddha Original, ktorý vstúpi prostredníctvom Eurovea na slovenský trh.

Eurovea 2 - nová gastrozóna Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Nová gastrozóna ohúri návštevníkov otvoreným...

Predĺženie promenády pri Dunaji

Jeden z najkrajších výhľadov v Bratislave ponúka obľúbená promenáda pri Dunaji, ktorú lemujú kaviarne, bary a reštaurácie, ktoré sa pravidelne umiestňujú v rebríčkoch najlepších reštaurácií v Bratislave aj vďaka blízkej dostupnosti do centra mesta. „Predĺženie promenády nám umožnilo rozšíriť diverzitu ponuky a poskytnúť návštevníkom ďalšie štýlové a hlavne rôznorodé gastro zážitky. Pri otvorení pribudnú na promenáde tri silné koncepty,“ hovorí Katarína Paule.

Video
Eurovea pri pohľade z dronu / Zdroj: Eurovea

Novinkou je aj Como Cafe inšpirované južanským životným štýlom. Obľúbený Urban House prináša na nábrežie Dunaja nový celodenný koncept Urban Beach House inšpirovaným kalifornskými plážovými podnikmi. Nebudú v ňom chýbať každodenné raňajky ani víkendový brunch s DJ-om. Kuchyňa je zameraná prevažne na West Coast Ameriku a streetfood, no na svoje si prídu aj vegetariáni a vegáni, pretože polovica menu je bezmäsitá.

Návštevníci si budú môcť na brehu Dunaja vychutnať aj remeselné pivá od malých pivovarov, výberovú svetlo-praženú hipsterskú kávu z lokálnych pražiarní, luxusné koláče, remeselné plážové koktaily, naturálne vína, zdravé smoothies aj čerstvé coldpressy.

televízia, televízor, sledovanie televízie, seriály, filmy, online televízie, online, nelegálne sledovanie, piráti, pirátske sledovanie, Čítajte aj Exodus českých televízií môže nastať veľmi skoro: Hovorí sa už iba o týždňoch

Obľúbený McDonald’s sa stal po rozšírení najväčšou prevádzkou na Slovensku a ako prvý je po rekonštrukcii zariadený v modernom dizajne Luna inšpirovaným mesiacom. Pre tento štýl sú typické okrúhle a polkruhové tvary, drevené povrchy či materiály ako oceľ a betón.

Vynovený McDonald’s v Eurovea Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
McDonald’s v nákupnom centre Eurovea je...

„Bohatú ponuku gastrozážitkov na promenáde doplní o mesiac v ďalšej otváracej vlne reštaurácia Konn Burgers s najchutnejšími domácimi burgermi, prílohami, hot-dogmi, dezertami a skvelou kávou, ktorá používa pri príprave jedál tie najkvalitnejšie slovenské suroviny. Fanúšikovia bratislavského bistra Ram's si budú môcť vychutnať špeciality z Indonézie, Srí Lanky, Indie a taktiež mnohých iných kútov Ázie už čoskoro v novej reštaurácii na promenáde. Mininalistickému interiéru bude dominovať teplé drevo a čistá biela farba,“ dopĺňa informácie o gastro novinkách Katarína Paule.

Nový bratislavský bulvár

Súčasťou výstavby je aj vybudovanie bulváru Pribinova s prípravou na električkovú trať a ďalšie verejné priestory, ihriská i športoviská, ktoré postupne pribudnú v novovznikajúcej štvrti bratislavského downtownu Eurovea City.

Vizualizácia promenády a bulváru pri Eurovei Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Vizualizácia Eurovea City po dokončení.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #developerský projekt #Nová Eurovea