Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Po Primarku prichádza do Bratislavy ďalší módny reťazec: Ponúka svetové značky za šokujúco nízke ceny

HalfPrice otvorí v hlavnom meste najväčšiu predajňu na Slovensku.

25.04.2023 06:00
HalfPrice Foto:
debata (4)

Milovníci módy sa môžu tešiť na nový obchod so širokou škálou známych značiek z celého sveta v zľavách až do 80 %. Úspešný reťazec HalfPrice čoskoro otvorí na Slovensku ďalšiu predajňu, kde bude na najväčšej ploche ponúkať trendový sortiment módneho oblečenia, obuvi, kozmetiky, ale aj domácich a športových potrieb.

televízia, ovládač Čítajte aj Vlani sme v televízii videli 2 milióny reklám. Ktorá bola najdrahšia a ktorú sme videli najčastejšie?

HalfPrice ponúka svojim zákazníkom značkové a unikátne veci od známych návrhárov za mimoriadne nízke ceny vďaka konceptu off-price. „Je to skutočná nákupná revolúcia, absolútny shoppingový zážitok. Jeho podstatou nie je uvádzanie nových kolekcií. Nedizajnujeme vlastné oblečenie, neobjednávame kolekcie u krajčírov, nečakáme, kým budú vyrobené. Naša ponuka je postavená na hotových veciach, ktoré dokážeme nájsť v portfóliu obľúbených značiek. Špecializujeme sa na vysoko kvalitné značkové veci, ktoré korešpondujú s najnovšími trendmi. A to všetko až o 80 percent lacnejšie,“ hovorí Joanna Czyżewská, viceprezidentka obchodného oddelenia HalfPrice.

pán prsteňov, Čítajte aj Najdrahší seriál sveta má obrovský problém: Asi len málokto ho zvládol dopozerať

Prvá predajňa HalfPrice bola na Slovensku otvorená v Nitre na jar minulého roka, na jeseň pribudli predajne v Žiline a vo Zvolene. Až teraz prichádza na rad Bratislava, kde bude v novej časti nákupného centra Eurovea otvorená najväčšia predajňa na Slovensku.

Sortiment predajní HalfPrice Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky

HalfPrice je reťazec predajní patriaci do skupiny CCC. Na európsky trh vstúpil v roku 2021, kedy bolo otvorených prvých päť predajní. Dnes ich je viac ako 80 v siedmich krajinách: Poľsku, Rakúsku, Českej republike, Chorvátsku, Slovinsku, Maďarsku a na Slovensku.

Úspešný koncept off-price predajní stojí na obchodníkoch a trendsetteroch, ktorí sú v dennom kontakte priamo s výrobcami a distribútormi módy svetoznámych značiek a z aktuálnych kolekcií vyberajú tovar zaujímavý pre konkrétny trh. Do predajní dodávajú viac ako 1000 značiek z celého sveta v limitovaných počtoch kusov za prekvapujúco nízke ceny.

Video

Najväčšia predajňa HalfPrice na Slovensku otvorí svoje brány 25. mája v novej časti bratislavského nákupného centra Eurovea, ktoré sa po rozšírení stane najväčším nákupným centrom na Slovensku s 320 obchodmi, reštauráciami, barmi a kaviarňami. Lákadlom bude dvojpodlažná predajňa írskeho módneho reťazca Primark, ktorý v Eurovea otvorí svoju prvú prevádzku na Slovensku. Prvýkrát na slovenský trh vstupuje tiež britská značka JD Sports s ponukou športového značkového oblečenia a obuvi. Zákazníci sa tiež môžu tešiť na pánsku značku Mango Man alebo českú dizajnovú značku Vuch zameranú na módne doplnky ako sú batohy, kabelky a peňaženky.

Primark Čítajte aj Až teraz Slovensko spozná nákupný ošiaľ: Najočakávanejší svetový obchod pozná dátum otvorenia

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #HalfPrice