Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Až teraz Slovensko spozná nákupný ošiaľ: Najočakávanejší svetový obchod pozná dátum otvorenia

Eurovea oznámila oficiálny dátum otvorenia prvého Primarku na Slovensku.

18.04.2023 11:50
Primark Foto:
Eurovea oficiálne otvorí brány novej obchodnej pasáže 25.mája.
debata (16)
nemocnica, Čítajte aj Jojka rozhodne nemieni vzdať boj s Markízou: Nemocnicu čakajú veľké zvraty

Rozšírená časť nákupného centra Eurovea sa pripravuje na otvorenie. Po dokončení sa stane najväčším nákupným centrom na Slovensku, keď na ploche 85 000 m2 ponúkne návštevníkom 320 obchodov, reštaurácií, barov, medzi nimi aj najväčšiu reštauráciu McDonald’s na Slovensku.

Southbank Čítajte aj Zanedbané nábrežie dostane futuristickú tvár. Takto bude vyzerať nové centrum Bratislavy

Kľúčovým nájomcom novej časti však bude dvojpodlažná predajňa írskeho módneho reťazca Primark, ktorý otvorí svoju prvú prevádzku na Slovensku. Zaberie dve podlažia s predajnou plochou 3 660 štvorcových metrov, na ktorých ponúkne cenovo dostupnú dámsku, pánsku a detskú módu, ako aj doplnky do domácnosti či kozmetiku.

Rozšírenie nákupného centra Eurovea Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Po rozšírení sa Eurovea stane najväčším a...

V susednej Českej republika otvoril Primark prvú trojposchodovú predajňu v Prahe na Václavskom námestí v júni 2021. Po otvorení sa ešte niekoľko týždňov tvorili pred predajňou rady. O rok neskôr, v septembri 2022, pribudla druhá predajňa v Brne v nákupnom centre Olympia. Prví zákazníci čakali na otvorenie v rade aj dve hodiny.

televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Vráti Orange české stanice? Rokovali sme s Primou a odpoveď bola jednoznačná, hovorí operátor

Príchod Primarku na Slovensko avizovala Eurovea ešte koncom roku 2019. Prvá predajňa v Bratislave mala byť spustená pred Vianocami 2022, no napokon sa otvorenie oproti plánu o niekoľko mesiacov posunulo. Termín otvorenia je stanovený o mesiac, vo štvrtok 25. mája. Eurovea už otvorenie propaguje na bilbordoch aj sociálnych sieťach.

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #Eurovea #Primark #obchodné reťazce #Nová Eurovea