Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Lacný reťazec pokračuje v expanzii. Zamestnancov už hľadá na východe, ponúka zaujímavý plat

Diskont Action čoskoro otvorí ďalšie dve predajne na Slovensku.

21.04.2023 06:00
Action Foto:
debata
markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Jedinečná šanca zrealizovať nápad za milión! Markíza pripravuje čosi ojedinelé...

Holandský diskont Action s cenovo dostupnými výrobkami vstúpil na Slovensko na začiatku marca. Prvú predajňu otvoril 2. marca v nákupnom centre Danubia v Bratislave, druhá pribudla len o týždeň neskôr tiež v Bratislave, v nákupnom centre Shopping Palace. A v tom istom mesiaci otvoril aj tretiu predajňu v regióne Stredného Slovenska vo Zvolene.

Video

Expanzia lacného reťazca však pokračuje ďalej a aktuálne už hľadá pracovné sily do ďalších dvoch predajní. V Spišskej Novej Vsi hľadá vedúceho alebo vedúcu predajne, kde ponúka mzdu 1600 eur mesačne. Tím vedenia predajne tvorí vedúci alebo vedúca a a traja zástupcovia, resp. zástupkyne. K benefitom patrí aj zamestnanecká zľava 15 % na celý sortiment.

McDonald’s Čítajte aj McDonald’s má na Slovensku veľké plány: Pezinkom sa to nekončí, expanzia do menších miest naberie obrátky

Druhým mestom, kde aktuálne hľadá Action zamestnancov, sú Topoľčany, kde obsadzuje pozície predavačov. Ponúka im mzdu vo výške 520 – 1000 eur mesačne v závislosti od výšky pracovného úväzku. Privyrobiť si môžu aj študenti alebo dohodári, ktorí ako brigádnici zarobia 6 eur za hodinu.

„Na Slovensku stále hľadáme nových zamestnancov pre naše plánované predajne. Obchod v Topoľčanoch otvoríme v nasledujúcich týždňoch, pričom o presnom termíne otvorenia tejto a ďalších predajní budeme včas informovať,“ uviedol pre Mediaklik Petr Juliš, generálny riaditeľ Action na Slovensku a v Českej republike s tým, že expanzia bude od mája znova pokračovať. „V nasledujúcich mesiacoch sa Slováci môžu tešiť na nové predajne naprieč krajinou,“ dodal.

televízor, ovládač, sledovanie televízie, televízia Čítajte aj Vypnutie českých televízií: JOJ a Markíza sa odmlčali, ale pokračujú vo výzvach operátorom, hovorí odborník

Holandský reťazec Action za takmer 30 rokov svojej existencie expandoval do celej Európy. V súčasnosti má viac ako 2200 predajní v 11 krajinách a stále pridáva ďalšie. Zákazníkom ponúka produkty od hračiek a náradia cez záhradkárske potreby až po DIY a trvanlivé jedlo. V ponuke má okrem vlastných značiek aj prémiové, nízkymi cenami a ponukou konkuruje reťazcom ako Kik, Pepco či Tedi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action