Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

McDonald’s expanduje do menších miest. Prvou lastovičkou je mestečko neďaleko Bratislavy

Novootvorená reštaurácia je koncipovaná v modernom dizajne.

13.04.2023 14:30
McDonald’s Foto:
debata
hbo max, hbo, Čítajte aj Svetová streamovacia služba ohlásila koniec: Čo to znamená pre slovenských divákov?

McDonald's je najväčším prevádzkovateľom reštaurácií na Slovensku. Po 27 rokoch pôsobenia na slovenskom trhu sa ich počet vyšplhal už na číslo 40. Po väčších mestách a diaľničných prevádzkach pribudne nová reštaurácia prvýkrát v menšom meste.

Typické oblúky sú vidieť už aj v Pezinku

Dnes, vo štvrtok 13. apríla, otvoril McDonald’s už svoju 41. reštauráciu na Slovensku v Pezinku v nákupnom centre MOLO na Myslenickej ulici. „Otvorením novej prevádzky v Pezinku sme započali novú decimálnu etapu expanzie. Poďakovanie za tento úspech patrí predovšetkým kolegom z oddelenia developmentu, obchodným partnerom, licenčnému tímu franšízantky Kataríne Balogovej, a tiež našim zákazníkom a fanúšikom. Veríme, že sa nám bude aj naďalej dariť v rozširovaní siete našich nových prevádzok v rámci celého Slovenska,“ hovorí Lucia Poláčeková, PR manažérka pre McDonald’s na Slovensku.

teória veľkého tresku, big bang theory, Čítajte aj Vytúžené sa čoskoro stane skutočnosťou: Top komediálny seriál sveta sa vráti
McDonald’s v Pezinku Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Nová reštaurácia McDonald’s v Pezinku.

Novootvorená prevádzka je koncipovaná ako reštaurácia novej generácie v modernom dizajne. Interiér je zariadený v neutrálnom puristickom dizajne Alphabet, ktorý sa vyznačuje prírodnými materiálmi, tlmenými farbami s akcentom na jednu výraznú farbu (väčšinou žltú) skombinovanú s nápadným čiernobielym vzorom na nábytku či doplnkoch. Zákazníci v nej nájdu všetky predajné kanály vrátane objednávania cez samoobslužné kiosky, McDrive, McDelivery, McCafé. Ako prvá reštaurácia bude poskytovať aj novú službu My Order.

Zákazníkom je k dispozícii 150 miest na sedenie v interiéri a 44 na terase. Vo vnútorných priestoroch rodičia s deťmi ocenia aj obľúbené detské hracie ihrisko playland alebo stôl s interaktívnymi digitálnymi hrami. Návštevníci budú môcť využívať celé parkovisko nákupného centra MOLO, kde budú vyhradené aj parkovacie miesta pre službu My Order, ktorá umožní pohodlne si objednať akékoľvek jedlo z menu prostredníctvom aplikácie. Novootvorená prevádzka spolupracuje tiež s doručovacími partnermi (WOLT, Bolt, foodpanda).

Geissenovci Čítajte aj Už sa to blíži: Poznáme dátum, kedy uvidíte, čo všetko Geissenovci zažili a postvárali na Slovensku

Míľniky McDonald’s na Slovensku:

  • 1995: McDonald’s otvára prvú reštauráciu na Slovensku v Banskej Bystrici.
  • 1999: Prvá reštaurácia na východnom Slovensku v Košiciach.
  • 2005: McDonald’s na Slovensku prevádzkuje 16 reštaurácií v šiestich slovenských mestách.
  • 2007: Do ponuky pribudlo raňajkové menu.
  • 2009: Otvorená prvá kaviareň McKafé v Trenčíne. Kaviarne následne pribúdajú v Nitre na Mlynoch, v bratislavskom Avione a Prešove.
  • 2010: McDonald’s oslavuje 15. výročie na Slovensku. Otvára nové reštaurácie s konceptom McCafé v Bratislave, Žiline, Prievidzi a vo Zvolene.
  • 2011: Pribúdajú ďalšie reštaurácie s McCafé v Trnave a Liptovskom Mikuláši. Rozsiahlou renováciou prechádza prvá bratislavská reštaurácia na Námestí SNP.
  • 2014: Otvára sa 30. reštaurácia v bratislavskom obchodnom centre Bory Mall.
  • 2019: Začína sa transformácia prvých reštaurácií na samoobslužný koncept.
  • 2023: Jubilejná 40. reštaurácia bola otvorená na diaľnici D3 Dolný Hričov, stala sa treťou diaľničnou prevádzkou McDonald’s na Slovensku.
  • 2023: Reštaurácia v nákupnom centre Eurovea prechádza rozsiahlou rekonštrukciou. Po dokončení pôjde o najväčšiu reštauráciu McDonald’s na Slovensku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #McDonald’s