Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

IKEA rozdáva 10 eur na nákup. Kupón získa každý, kto využije novú službu

Obchodný dom prináša novinku, ktorá urýchli nakupovanie.

05.04.2023 12:45
Ikea Foto:
debata

V obchodnom dome IKEA Bratislava spustili novinku, ktorá výrazne urýchli dobu nakupovania. Zákazníci nemusia čakať pri platení v dlhých radoch pri platení. Stačí, ak využijú novú službu Skenuj a nakupuj. Dostupná je pre všetkých zákazníkov v aplikácii IKEA.

Nový Istropolis Čítajte aj Nový Istropolis prekvapí zeleným átriom. Pozrite si, ako bude po dokončení vyzerať

„IKEA sa dlhodobo snaží ponúkať svojim zákazníkom inovatívne možnosti nakupovania. Aby pre nich bolo nakupovanie ešte efektívnejšie, reťazec od apríla spúšťa v bratislavskom obchodnom dome službu Skenuj a nakupuj. Zákazníci si tak budú môcť tovar v košíku naskenovať pomocou aplikácie IKEA vo svojom mobilnom telefóne a následne zaplatiť pri jednej z expresných pokladní,“ uvádza spoločnosť.

Aplikácia umožňuje skenovať výrobky priamo počas nakupovania, čo výrazne ovplyvní čas strávený pri pokladni. Pri vyhradených pokladniach následne zákazník v aplikácii ukončí svoj nákup, čím sa mu zobrazí QR kód, ktorý naskenuje pri pokladni. Na záver stačí nákup bezhotovostne zaplatiť.

pečie celé Slovensko, veľká noc 2023, Čítajte aj Veľká noc na RTVS: Prekvapujúci návrat obľúbenej šou, zábavné programy, ale aj náboženské vyžitie

Darčekový kupón ako odmena

Pre členov IKEA Family si bratislavský obchodný dom za vyskúšanie novej služby pripravil odmenu. Darčekový kupón v hodnote 10 eur je možné získať za nákup v akejkoľvek hodnote cez Skenuj a nakupuj od 1. apríla do 31. mája 2023.

Mobilná aplikácia IKEA, v ktorej skenovanie výrobkov prebieha, je dostupná ako pre iOS, tak aj pre operačný systém Android. Okrem funkcie skenovania v nej zákazníci nájdu inšpirácie, informácie o výrobkoch a členovia IKEA Family aj členskú kartu a účtenky z predchádzajúcich nákupov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ikea #obchodné reťazce