Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na Slovensko vstúpil nový hráč s elektronikou, do konca roka otvorí viacero predajní

E-shop Smarty otvoril prvú predajňu, jej súčasťou je aj Brloh.

28.03.2023 06:00
Smarty Foto:
Predajňa Smarty v bratislavskom Avione.
debata

Spoločnosť Smarty BRANDS českého podnikateľa Petra Syrůčka vstúpila na slovenský trh. Už začiatkom mesiaca odštartovala prevádzku vlastného e-shopu Smarty.sk a v sobotu 25. marca otvorila prvú predajňu Smarty v bratislavskom Avione. V nej na ploche takmer 150 m2 ponúka široký sortiment zo sveta elektroniky.

streamovacie služby, televízor, ovládač Čítajte aj Z množstva streamovacích služieb sme frustrovaní. Niečo zaujímavé na sledovanie musíme hľadať pridlho

Brloh ako súčasť konceptu predajní

Skupina na Slovensku nie je úplným nováčikom. Od roku 2021 vlastní sieť známych predajní Brloh s ponukou pre gaming. Tie sa postupne začlenia do vznikajúcej siete Smarty, kde budú tvoriť osobitnú gamingovú zónu pod označením Brloh.

„Okrem expanzie kamenných predajní a úspešného štartu e-shopu sa určite sústredíme na vdýchnutie nového života Brlohu. Ten dostane v novom koncepte predajní viac priestoru. Našou ambíciou je aj postupné rozšírenie ponúkaného portfólia,“ uviedol majiteľ Smarty BRANDS Petr Syrůček.

Predajňa Smarty v bratislavskom Avione. Foto: Smarty
Smarty Predajňa Smarty v bratislavskom Avione.

Expanzia do celého Slovenska

Smarty plánuje postupne expandovať na celé Slovensko. Do konca roka otvorí niekoľko vynovených pobočiek, v ktorých si zákazníci budú môcť vybrať a vyskúšať mobilné telefóny, počítačové hry aj konzoly, kúpiť herný merch a zároveň sa s predajcom poradiť, ako najlepšie na mieru nastaviť vlastný počítač, alebo ako si zariadiť smart home.

Predajňa Smarty v bratislavskom Avione. Foto: Smarty
Smarty Predajňa Smarty v bratislavskom Avione.

O Smarty BRANDS: Spoločnosť založil v roku 2012 Petr Syrůček. Za sebou má desať rokov fungovania na českom trhu, kde sú jej súčasťou siete predajní a e-shopy JRC, Smarty a iWant Apple Premium Reseller. Na Slovensku do skupiny Smarty BRANDS patria sieť gamingových obchodov a e-shop Brloh, vlastný e-shop Smarty.sk a prvá pobočka v bratislavskom Avione.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #brloh #Smarty