Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Lacný obchodný reťazec otvára tretiu predajňu. Pribudne na strednom Slovensku

Holandský diskont Action pokračuje v expanzii naprieč Slovenskom.

23.03.2023 06:00
Action Zvolen - ilustracna fotka Foto:
Obchodný reťazec Action otvára už tretiu predajňu na Slovensku.
debata (2)
druhá šanca, Čítajte aj Ako je to s pokračovaním Druhej šance? Máme prvé oficiálne potvrdenie od Markízy

Holandský diskont Action s cenovo dostupnými výrobkami vstúpil na Slovensko len začiatkom marca. Prvú predajňu otvoril 2. marca v nákupnom centre Danubia v Bratislave, druhá pribudla len o týždeň neskôr tiež v Bratislave v nákupnom centre Shopping Palace. Dnes, vo štvrtok 23. marca, otvorí aj tretiu predajňu, tentokrát na strednom Slovensku.

Nový obchod s rozlohou 969 metrov štvorcových sa bude nachádzať vo Zvolene v OC Klokan a bude zamestnávať približne 20 ľudí. Zákazníci v ňom nájdu ponuku 6 000 výrobkov zo 14 produktových kategórií (od hračiek a náradia cez záhradkárske potreby až po DIY a trvanlivé jedlo) za mimoriadne nízke ceny. Viac než 1 500 produktov stojí menej než jedno euro a priemerná cena všetkých výrobkov nedosahuje ani 2 eurá. V ponuke sú okrem vlastných značiek aj prémiové.

Primark Čítajte aj Otvorenie prvého Primarku na Slovensku sa blíži. Hľadá zamestnancov aj brigádnikov, ponúka im zľavy na nákupy Pozrite sa, ako prebiehalo otvorenie prvej predajne na Slovensku:
Video

„Za menej než mesiac otvárame na Slovensku už tretí obchod, tentokrát v samotnom srdci krajiny. Naše prvé dve predajne sa tešia veľkej obľube Bratislavčanov, a preto sme radi, že koncept Action predstavíme tiež Zvolenčanom a ďalším obyvateľom regiónu. V nasledujúcich mesiacoch sa Slováci môžu tešiť na nové predajne naprieč krajinou,“ povedal Petr Juliš, generálny riaditeľ Action na Slovensku a v Českej republike, s tým, že vzhľadom na prebiehajúce rokovania s majiteľmi obchodných priestorov nemôže uvádzať presné lokality a termíny. Aktuálne reťazec hľadá zamestnancov pre predajne v Michalovciach a Trnave.

Holandský obchodný reťazec patrí k najrýchlejšie expandujúcim v Európe. V súčasnosti má už viac ako 2 200 predajní v 11 krajinách a stále pridáva ďalšie. Slovensko nie je pre Action úplne novým prostredím. Už v roku 2021 uviedol do prevádzky distribučné centrum s rozlohou 50 000 metrov štvorcových neďaleko Bratislavy. Odtiaľ zásobuje svoje rakúske a nemecké predajne, ku ktorým sa teraz pridávajú aj tie slovenské. Konkurujú im obchodné reťazce Kik, Pepco či Tedi.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action