Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nemáte doma túto hru pre deti? IKEA ju sťahuje z predaja, upozorňuje na možné riziko udusenia

Ikea upozorňuje na nebezpečnú hračku. Zákazníkom za ňu vráti peniaze.

21.03.2023 09:45
Ikea Foto:
Ilustračné foto.
debata
Primark Čítajte aj Otvorenie prvého Primarku na Slovensku sa blíži. Hľadá zamestnancov aj brigádnikov, ponúka im zľavy na nákupy

IKEA vyzýva všetkých zákazníkov, ktorí vlastnia viacfarebnú hru na rybačku BLÅVINGAD, aby ju prestali používať a kontaktovali IKEA so žiadosťou o vrátenie peňazí v plnej výške. Bezpečnosť zákazníkov je pre IKEA najvyššou prioritou. Preto IKEA preventívne sťahuje z predaja viacfarebnú hru na rybačku BLÅVINGAD, ktorá môže predstavovať riziko udusenia.

Ak máte domá túto hračku z Ikea, nepoužívajte ju. Foto: Ikea
Ikea Ak máte domá túto hračku z Ikea, nepoužívajte ju.

„IKEA využíva pri vývoji svojich výrobkov prísny program testovania a hodnotenia rizík, aby sa uistila, že výrobky spĺňajú všetky príslušné zákony a normy na trhoch, na ktorých sa predávajú. Napriek tomu sa nám dostala do pozornosti informácia o tom, že na tejto hračke sa môžu uvoľniť drobné nity, ktoré predstavujú riziko udusenia, a to najmä pre menšie deti. Preto viacfarebnú hru na rybačku BLÅVINGAD sťahujeme z predaja,“ informuje IKEA svojich zákazníkov a ospravedlňuje sa za akékoľvek nepríjemnosti, ktoré môže toto stiahnutie z predaja spôsobiť.

Viacfarebnú hru na rybačku BLÅVINGAD je možné vrátiť v obchodnom dome IKEA, kde budú zákazníkom vrátené peniaze v plnej výške. Doklad o kúpe (pokladničný blok) nie je nutné predložiť. Viac informácií nájdu zákazníci na stránke www.ikea.sk alebo môžu kontaktovať bezplatnú linku IKEA na čísle 02/48 226 111.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ikea