Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Otvorenie prvého Primarku na Slovensku sa blíži. Hľadá zamestnancov aj brigádnikov, ponúka im zľavy na nákupy

Módny reťazec v máji otvorí predajňu v bratislavskom nákupnom centre Eurovea.

21.03.2023 09:15
Primark Foto:
debata

Britský módny reťazec s cenovo dostupným módnym oblečením a doplnkami do domácnosti či kozmetikou otvorí svoju prvú vlajkovú predajňu na Slovensku. Dvojpodlažná predajňa sa bude nachádzať v novom rozšírení nákupného centra Eurovea v Bratislave. Otvorená mala byť už pred Vianocami 2022, no napokon sa spustenie oproti plánu o niekoľko mesiacov posunulo a prvých zákazníkov privíta v máji.

Klamstvo & Liar Čítajte aj Neskutočná podoba: Ako vyzerá predloha Klamstva? Toto je „britský“ Maštalír

Na pracovných portáloch už hľadá zamestnancov na pozície brigádnikov, predavačov, ale aj manažérov. Ponúka im dlhodobú a stabilnú prácu a v rámci benefitov aj permanentnú zamestnaneckú zľa­vu.

Tímovému manažérovi alebo manažérke ponúka módny reťazec mzdu 1 650 eur v závislosti od skúseností. Náplňou práce bude viesť svoje oddelenie a tím asistentov predaja. Okrem finančného ohodnotenia a zamestnaneckej zľavy ponúka aj ďalšie benefity podľa vlastného výberu, elektronickú stravovaciu kartu či psychologické, právne a finančné poradenstvo.

„Je to skvelá príležitosť, ako rozvíjať manažérsku kariéru v Primarku. Poskytneme vám na mieru šitý program rozvoja manažmentu a podporu, aby ste sa na túto úlohu pripravili a pokročili vo svojej kariére a budete mať priamy vplyv na úspech nášho obchodu,“ uvádza spoločnosť.

Eurovea Čítajte aj Eurovea sa pripravuje na otvorenie. Po odkladoch otvorí aj najočakávanejší obchod na Slovensku

Asistentky a asistenti predaja si môžu zarobiť 1200 eur mesačne, k dispozícii sú aj pozície na skrátený pracovný úväzok od 600 eur (20 hodín týždenne) do 900 Eur (30 hodín týždenne). Pracovnou náplňou bude okrem doplňovania tovaru aj obsluha zákazníkov pri pokladniach či v skúšobných kabínkach.

Študentom a študentkám strednej a vysokej školy sú určené pozície brigádnikov, kde si môžu zarobiť 5,50 eura za hodinu. V obchode budú mať na starosti doplňovanie tovaru a udržiavanie poriadku v predajni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Primark #nákupné centrum #obchodné reťazce #Nová Eurovea