Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Lacný obchodný reťazec otvorí už druhú predajňu na Slovensku. Len týždeň po otvorení prvej

Prvý obchod na Slovensku otvorí Action už 2. marca.

23.02.2023 17:20
Action Foto:
debata (1)
televízia, sledovanie, diaľkový ovládač Čítajte aj Koniec českých televízií? Dôsledky pocíti celé odvetvie, aj samotné slovenské stanice, hovorí odborník

Obchodný reťazec Action zákazníkom ponúka produkty každodennej potreby za mimoriadne nízke ceny. Svoj tovar rozdeľuje do 14 kategórií ako bývanie, kuchyňa, záhrada, kancelárske a školské potreby, domácnosť, módu, potreby pre kutilov, hračky, hobby, športové potreby či domáce zvieratá. V ponuke má okrem vlastných značiek aj prémiové. Nízkymi cenami a podobnou ponukou konkuruje reťazcom ako Kik, Pepco či Tedi.

Prvú predajňu na Slovensku otvára už vo štvrtok 2. marca v obchodnom centre Danubia v Petržalke a zákazníkov láka na možnosť vyhrať nakupovanie zadarmo až za 400 eur. Viac si môžete prečítať v tomto článku:

Action Čítajte viac Lacný reťazec otvára prvú predajňu. Zákazníkov láka na súťaž, môžu vyhrať minútu nakupovania zadarmo

Druhá predajňa pribudne rekordne rýchlo a bude tiež v Bratislave, v nákupnom centre Shopping Palace na Zlatých pieskoch. Otvorenie je naplánované na 9. marca , informoval reťazec na Facebooku.

Ďalšie predajne budú nasledovať, spoločnosť už hľadá zamestnancov – manažérov, predavačov aj brigádnikov – do predajní v Trnave, Zvolene a Martine.

Foto: Action
Action

Holandský reťazec Action má v súčasnosti už viac ako 2000 predajní a 65-tisíc zamestnancov v 10 európskych krajinách a stále pridáva ďalšie. Slovenskí zákazníci ho poznajú zo susedného Rakúska či Česka, kde prvú predajňu otvoril minulý rok a v súčasnosti sú ich už desiatky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action