Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na Slovensko prichádza lacný obchodný reťazec Action. Predajne otvorí vo viacerých mestách

Prvý obchod otvorí už 2. marca v Bratislave.

18.02.2023 19:30
Action Foto:
debata (6)
Patrik Herman Čítajte aj Bol to najväčší televízny prestup: Herman sa vracia na obrazovky! Aká relácia ho čaká v RTVS?

Holandský obchodný reťazec Action je najrýchlejšie rastúcim nepotravinovým diskontom v Európe. Svoj príchod na Slovensko oznámil už minulý rok. Prvú predajňu otvorí už 2. marca v Bratislave v obchodnom centre Danubia v Petržalke. Ďalšie predajne budú nasledovať.

Obchodný reťazec ponúka zákazníkom produkty každodennej potreby za mimoriadne nízke ceny. „Nájdete u nás širokú a obmieňajúcu sa ponuku viac ako 6 000 kvalitných produktov, z ktorých je až 1 500 s cenou pod 1 euro,“ uvádza Action na svojom webe.

klamstvo, maštalír, Čítajte aj Televízna udalosť sezóny? Markíza ukázala dychberúce zábery z nového seriálu
Foto: Action
Action

Značka svoje produkty rozdeľuje do 14 kategórií ako bývanie, kuchyňa, záhrada, kancelárske a školské potreby, domácnosť, módu, potreby pre kutilov, hračky, hobby, športové potreby či domáce zvieratá. V ponuke má okrem vlastných značiek aj prémiové. Na slovenskom trhu tak bude konkurovať reťazcom ako Kik, Pepco či Tedi.

Foto: Action
Action

Action za takmer 30 rokov existencie expandoval z Holandska do celej Európy. V súčasnosti má viac ako 2000 predajní a 65-tisíc zamestnancov v 10 krajinách (Holandsko, Belgicko, Luxembursko, Nemecko, Francúzsko, Rakúsko, Poľsko, Česká republika, Taliansko, Španielsko) a stále pridáva ďalšie.

Slovenskí zákazníci ho poznajú zo susedného Rakúska či Česka, kde prvú predajňu otvoril minulý rok a v súčasnosti sú ich už desiatky. Na Slovensku hľadá zamestnancov – manažérov, predavačov aj brigádnikov, do predajní v Bratislave, Trnave, Zvolene a Martine.

Foto: Action
Action

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action