Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Multivesmír na teba čaká! Coca-Cola si to namierila medzi superhrdinov z Marvelu

V spolupráci s Disney spustila súťaž o epické ceny.

03.02.2023 06:00
Kampaň Coca-Cola a Marvel Foto:
Coca-Cola sa vo svojej novej kampani stane bránou do multivesmíru Marvel.
debata

Spoločnosť Coca-Cola spolu s Disney práve odštartovala novú kampaň „Multivesmír na teba čaká“, v ktorej zohrávajú hlavnú úlohu superhrdinovia. Obľúbené nápoje sa tak stanú bránou do sveta Marvel, ktorému vládnu Iron Man, Kapitán Amerika, Čierna vdova a ďalšie ikonické postavy s nadprirodzenými schopnosťami. Na víťazov súťaže čakajú výlet do Marvel Avengers Campus v parížskom Disneylande a stovky ďalších cien.

you, Čítajte aj Seriálový február: Čo si pozrieť skôr? Pripravte sa na premiéry top hitov!

„Novú kampaň sme pripravili spolu s naším dlhodobým partnerom Disney. Za viac ako tri dekády partnerstva ide o našu doposiaľ najväčšiu spoluprácu. Kampaň spúšťame na 29 trhoch po celom svete a chceme ňou vyzdvihnúť fakt, že nápoje Coca-Cola a filmy Marvel vytvárajú perfektné spojenie,“ hovorí Mária Drotárová, brand manažérka spoločnosti Coca-Cola pre Českú republiku a Slovensko.

Fanúšikovia superhrdinov sa môžu tešiť napríklad na limitovanú edíciu fliaš a plechoviek v šiestich variantoch špeciálneho dizajnu a so superhrdinami sa stretnú aj na množstve ďalších miest — od televíznych spotov a outdoor nosičov cez online videá či bannery až po kiná alebo známy český festival popkultúry Comic-Con Prague 2023.

Súčasťou kampane je aj spolupráca s influencermi. Slovensko sa môže pochváliť menami ako Miroslav Bača alias thebacis alebo Peter Altof alias @Expl0ited, ktorý je veľkým fanúšikom superhrdinov Marvel. „Keď ma Coca-Cola oslovila s tým, že by som mal byť súčasťou kampane Coke & Marvel a dostať tak príležitosť navštíviť Disneyland Paris, bol som nadšený. Kombinácia superhrdinov, super nápojov a skvelého výletu ma nadchla. Verím, že rovnakú radosť budú mať aj všetci filmoví nadšenci, pretože aj oni majú vďaka súťaži Coca-Cola možnosť pozrieť sa do Disneyland Paris,“ hovorí @Expl0ited.

Einstein Čítajte aj Jojka si naďalej trúfa porážať Markízu: Po megaúspešnej Ivete bude vysielať toto...

Vyhrať môže každý

Po celú dobu viac ako dvojmesačnej kampane sa budú môcť ľudia zapojiť aj do súťaže o epické ceny. Stačí len naskenovať QR kód z obalu Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite alebo Fuze Tea, do aplikácie Coca-Cola zadať PIN spod viečka a skúsiť vyhrať niektorú zo stoviek odmien.

Cenami v tohtoročnej súťaži Coke and Marvel sú napríklad sedacie vaky či popkornovače v dizajne Coca-Cola, televízory, domáce kiná a projektory Samsung alebo skutočne špičková hlavná cena. V rámci nej navštívia štyri rodiny Disneyland Paris, a to konkrétne Marvel Avenger Campus, teda miesto, odkiaľ je to do multivesmíru Marvel z planéty Zem najbližšie.

Coca-Cola sa vo svojej novej kampani stane... Foto: Coca-Cola
Kampaň Coca-Cola a Marvel Coca-Cola sa vo svojej novej kampani stane bránou do multivesmíru Marvel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Coca-Cola #reklamná kampaň #Disney #Marvel