Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Revolučný krok známeho reťazca: S týmto je po 20-tich rokoch definitívny koniec

Od januára zavádza významnú novinku pre všetkých zákazníkov aj špeciálnu ponuku pre seniorov.

11.01.2023 06:00
322249301 700976405012844 6658484256450823056 n Foto:
Tesco po viac ako 20-tich rokoch končí s tlačou a distribúciou pravidelných týždenných letákov.
debata (5)
dunaj, Čítajte aj Markíza a jej historický seriál: Vylámala si zuby? Nie! Je veľmi príjemným prekvapením

V Tesco nastáva veľká zmena. Po viac ako 20-tich rokoch prestane tlačiť a distribuovať pravidelné týždenné letáky. Akciová ponuka bude zákazníkom aj naďalej k dispozícii, avšak už len v digitálnej forme v aplikácii Clubcard alebo na webovej stránke reťazca.

„Posledný papierový leták si nájdu zákazníci vo svojich schránkach prvý januárový týždeň. Zákazníkov chceme motivovať, aby sa zaregistrovali v našej Clubcard aplikácii, ktorá im pomôže odomknúť výhodné ponuky ušité im na mieru,“ hovorí Diana Golanová, marketingová riaditeľka Tesca na Slovensku.

Akciovú ponuku budú mať zákazníci Tesca aj... Foto: Tesco
Tesco, Clubcard, leták Akciovú ponuku budú mať zákazníci Tesca aj naďalej k dispozícii, digitálny leták nájdu vo svojej aplikácii Clubcard.

Tesco už v minulom roku začal znižovať počty tlačených letákov. V marci zrušil distribúciu do schránok v Bratislave a Košiciach, v októbri prestal tlačiť letáky pre svoje predajne a od januára už nebude tlačiť letáky v papierovej podobe vôbec.

„Náklady, ktoré ušetríme pozastavením tlače letáka a prechodom na digitálnu formu, investujeme do ponuky pre zákazníkov,“ dodáva Golanová.

Pravidelnú týždňovú distribúciu letákov do schránok ukončil ešte v roku 2020 aj Lidl a tlačené verzie ponechal len v predajniach a ako vkladačku vo vybraných novinách, ale napríklad aj ASKO nábytok, ktorý v júni minulého roka zrušil tlačené letáky úplne.

iveta, Čítajte aj Je Slovensko plné rasizmu, predsudkov a borovičky? Jojka s novým seriálom zaťala do živého

Extra zľavy pre seniorov

Jednou z prvých noviniek tohto roka sú špeciálne zľavy pre seniorov, ktoré Tesco zavádza hneď od januára 2023. „Aktuálne sú rodinné rozpočty pod veľkým tlakom, preto prichádzame s ďalšou iniciatívou, aby sme pomohli tým najzraniteľnejším. Seniorom sa každý pondelok výsledná cena nákupu vďaka Clubcard zníži o 5 % priamo pri pokladni,“ dopĺňa Golanová.

Výška zľavy, ktorú senior získa v pondelok na celý nákup, je 5 %, avšak maximálne 10 eur. Zľavový kupón sa seniorom nad 60 rokov vždy v pondelok vygeneruje v aplikácii Clubcard alebo ho získa v tlačenej podobe na informačnom pulte v každej predajni. Extra zľavy pre seniorov budú zatiaľ fungovať v januári a vo februári, Tesco však nevylučuje ich pokračovanie v ďalších mesiacoch.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Tesco