Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké zmeny v Profesii. Po 12 rokoch končí na čele spoločnosti Ivana Molnárová

Zmeny v najväčšom pracovnom portáli na Slovensku nastanú od nového roku.

23.11.2022 09:38
Ivana Molnárová, Profesia, Foto:
Iveta Molnárová, šéfka Profesie
debata

Rok 2022 je pre spoločnosť Profesia špecifický. Spoločnosť dosiahla najlepšie hospodárske výsledky v histórii a počet zverejnených pracovných ponúk prekonal všetky rekordy. Profesia zároveň v tomto roku prechádza výraznými zmenami.

Firma sa viac integruje do štruktúry materskej firmy Alma Career, ktorá pôsobí v desiatich európskych krajinách a spoločne so svojou sesterskou spoločnosťou LMC z Českej republiky vytvorí jednotné centrum.

rtvs Čítajte aj Bolo to urýchlené a hysterické rozhodnutie, hovorí politológ o odvolaní manažmentu spravodajstva RTVS

Nie je miesto pre dvoch lídrov

Ivana Molnárová svoje rozhodnutie skončiť na čele Profesie oznámila na konferencii TREND TOP 2022, kde získala ocenenie Manažér roka 2022. Vo firme pôsobila 22 rokov, z toho 12 rokov je na čele celej spoločnosti. Vedenie v Českej republike a na Slovensku prevezme Milan Jasný, ktorý dnes pôsobí ako CEO spoločnosti LMC.

Molnárová na sociálnej sieti LinkedIn naznačila dôvody svojho rozhodnutia: „Ani neviem opísať emócie, ktoré sú vo mne. Vďačnosť, radosť ale zároveň smútok, lebo jedna z mojich životných kapitol končí. Kapitola s názvom šéfka Profesie, vedenie sa rozhodlo spojiť Česko a Slovensko do jednej firmy a neostalo miesto pre dvoch lídrov.“

Spoločnosť počas Molnárovej vedenia úspešne odolala dvom ekonomickým krízam. Podľa portálu Finstat dosiahla Profesia v roku 2021 rekordné tržby vo výške 12,9 milióna eur a rovnako vygenerovala aj rekordný zisk 4,5 milióna eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Profesia.sk #personálne zmeny