Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

George Clooney je ochotný zájsť naozaj ďaleko. Pre šálku kávy v novej vtipnej reklame

Herec sa v novom akčnom a zábavnom spote objaví po ôsmich rokoch.

18.11.2022 06:00
debata (1)
Jean Dujardin, Camille Cottin a George Clooney... Foto: Nespresso
Nespresso, George Clooney Jean Dujardin, Camille Cottin a George Clooney hviezdia v zábavnej a akčne ladenej reklame.

Osem rokov po svojom prvom stretnutí na obrazovkách sa George Clooney a Jean Dujardin opäť dávajú dokopy v najnovšej akčnej reklame spoločnosti Nespresso, ktorá pokračuje v koncepte „Ako ďaleko ste ochotní zájsť pre šálku kávy Nespresso?“ Obaja hviezdni herci by v zábavnom a akčne ladenom príbehu pre jej výnimočnú chuť urobili čokoľvek. Tentokrát sa k nim prvýkrát pridáva francúzska herečka Camille Cottin.

John Lewis, The Beginner Čítajte aj Najkrajšia vianočná reklama je tu! Je dojemná, plná ľudskosti a opäť úplne iná ako všetky ostatné

Reklama, ktorá sa vysiela vo viac ako dvadsiatich európskych krajinách, je súčasťou kampane nadväzujúcej na pôvodnú reklamu z roku 2014. Tentoraz vidíme, ako George Clooney ponúka Jeanovi Dujardinovi kávu Nespresso, ale potom zistí, že mu zostáva už len posledná kapsula. O šálku kávy sa spustí akčný súboj, ktorý vyústi do kolotoča komických situácií.

George Clooney a Jean Dujardin v potýčke o... Foto: Nespresso
Nespresso George Clooney a Jean Dujardin v potýčke o poslednú kapsulu Nespressa.
Ako sa to skončí a kto si kávu napokon vychutná, si pozrite v spote:
V televíziách bude nasadený skrátený, 30-sekundový spot:

„Pri nakrúcaní tohto pokračovania sme sa skvele bavili. S Jeanom je vždy veľká zábava, ale tentoraz sme k tomu mali aj báječnú Camillu, ktorej cit pre eleganciu našu dynamiku skvele osviežil. V srdci tejto reklamy je chuť kávy a udržateľnosť, takže som sa v nej cítil veľmi prirodzene ako súčasť rodiny Nespresso,“ uviedol k novej reklame George Clooney.

Jean Dujardin dodal: „Bolo skvelé stretnúť sa s Georgeom opäť na námestí a pokračovať v našich priateľských potýčkach, avšak tentokrát s báječnou Camille, ktorá nás oboch drží pri zemi. Nakrúcanie bolo veľmi energické a na obrazovke i mimo nej sa odohrala veľa veľmi zábavných situácií. A navyše sme si mohli užívať nekonečné množstvo skvelej kávy v spoločnosti priateľov, takže čo by sme mohli chcieť viac?“

Firma do reklamného spotu opäť zakomponovala aj ekologický moment, keď Camille Cottin pripomenie Georgeovi Clooneymu, že má byť zodpovedný a svoju hliníkovú kapsulu recyklovať. „Bolo mi veľkou cťou pripojiť sa k Georgeovi a Jeanovi, najmä keď nad nimi nakoniec vyhrávam a navyše môžem ľuďom pripomenúť, že sa musia starať o našu planétu,“ uviedla francúzska herečka.

Pamätáte si ešte poslednú reklamu Clooneyho a Dujardina spred ôsmich rokov?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #reklamná kampaň #Nespresso