Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Herci z Pána profesora si zahrali v novom klipe víťaza SuperStar

Adam Pavlovčin vydáva novú pesničku s názvom Game.

20.08.2022 06:00
ADONXS, Adam Pavlovčin Foto:
Adam Pavlovčin vystupuje pod umeleckým menom ADONXS.
debata
profesor, druhá šanca, priznanie, Čítajte aj Veľké finále je tu! Nastal čas vybrať najlepší slovenský seriál sezóny

Víťaz poslednej SuperStar Adam Pavlovčin vydáva po úspešnom singli Moving On svoju novú pesničku s názvom Game. Spevák, ktorý vystupuje pod umeleckým menom ADONXS (čítaj Adonis), si v ňom zahral spolu s hercami zo seriálu televízie Markíza Pán profesor.

zväčšiť Adam Pavlovčin s hercami zo seriálu Pán profesor. Foto: ADONXS
Adam Pavlovčin Adam Pavlovčin s hercami zo seriálu Pán profesor.

„Game je pre mňa najkomerčnejšou skladbou, ktorá bude na mojom albume a práve preto som ju chcel vydať ešte počas leta. Žánrovo je to, ako sme si zvykli s producentami hovoriť, „sentimentálny pop“. Ide o tanečnú skladbu s nie úplne veselým textom,“ vysvetľuje ADONXS.

„Game je pre mňa hra, ktorú mnoho z nás hrá dennodenne. Hra, v ktorej sa umelec ocitne, keď vstúpi do sveta šoubiznisu, rovnako ako hra, ktorá sa často objavuje v partnerskom a intímnom živote. Veľmi ľahko sa stávame niekoho hračkou, niekoho bábikou a je náročné nájsť hranicu medzi tým, čo chceme my a tým, čo od nás vyžaduje okolie. Takáto hra s nami dokáže niekedy poriadne zamávať,“ dodáva spevák s nezameniteľným hlasom a štýlom. Práve analógia s hrou s bábikami je kľúčová pre klip k piesni Game.

TV show Čítajte aj Markíza už plánuje veľkú šou na budúci rok. Vráti sa SuperStar, Let's Dance alebo uvedie úplnú novinku?

V klipe sa po boku Adama v rôznych úlohách objavili mladí herci a herečky zo seriálu Pán profesor – Roman Maximilián Kollár, Simona Guľášová, Patrik Masár, Dávid Kytka, Samuel Kvalich a Emma Lea Nikodýmová. Diváci sa s nimi budú stretávať v novej sérii, ktorá odštartuje na obrazovkách Markízy v utorok 30. augusta 2022, alebo v týždňovom predstihu na Voyo.

„Veľmi ma teší, že SuperStar opäť potvrdila svoj zmysel. Aj vďaka našej šou sa z Adama stáva jedna z najvýraznejších osobností na slovenskom aj českom hudobnom poli. Teraz sa už ako ADONXS spája s ďalšou mimoriadne silnou televíznou značkou, ktorou je náš seriálový hit Pán profesor. Z hľadiska cieľových skupín ide o zmysluplné prepojenie a Adamovi v jeho ďalšej kariére držíme palce,“ vyjadril sa Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

Na videoklipe sa podieľal päťdesiatčlenný tím a produkčne ho zastrešila pražská spoločnosť Closer. Na režisérsku stoličku zasadol Jiří Horenský, kamery sa ujal Stephan Muhlay, choreografiu si vzali na starosť Kristína Tukan Martanovičová a František Čech a o styling sa postarala Katarína Chválová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pán profesor #Adam Pavlovčin