Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rádio Viva zmenilo majiteľa. Vysielať chce po celom Slovensku

Licenciu na vysielanie získala spoločnosť Zoznam.

22.06.2022 16:08
Rádio Viva Foto:
debata

Rada pre vysielanie a retransmisiu na svojom dnešnom zasadnutí udelila súhlas s prevodom licencie Rádia Viva na nového majiteľa. Licencia na vysielanie tak prechádza zo spoločnosti Intersonic Radio Viva zastúpenej Ivanom Lachom na spoločnosť Zoznam vo vlastníctve Martina Máca.

surfovanie na webe Čítajte aj Návštevnosť webov: Najviac klikáme na spravodajstvo a bulvár rozhlas, rádio Čítajte viac Rádio počúvame takmer dve hodiny denne. Ktorú stanicu si najčastejšie naladíme?

Spoločnosť Zoznam pôsobí na slovenskom mediálnom trhu už od roku 1997. V roku 2020 ju Martin Mác odkúpil od spoločnosti Slovak Telekom, predtým ju dlhé roky viedol z pozície riaditeľa. Vlajkovou loďou spoločnosti sú portály Topky.sk a Zoznam.sk.

Ivan Lacho vedie Rádio Viva od jeho vzniku. Rádio vzniklo v roku 2015 ako regionálne rádio s názvom Metropolitné Rádio Viva, neskôr sa zmenilo na Rádio Viva.

Rádio Viva je dostupné v Bratislave, Nitre a Trnave. Vysielanie je šírené aj online. Spravodajstvom a hudobným zameraním sa zameriava na dospelého poslucháča. Hlavnou ambíciou nového majiteľa je najmä získať nové frekvencie a rozšíriť jeho signál po celom Slovensku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rádio Viva