Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

FOKUS má nového šéfa. Zodpovedný bude za slovenskú aj českú sieť očných optík

Sieť očných optík FOKUS povedie po novom Marián Cápay.

06.06.2022 14:34
Marián Cápay Foto:
Marián Cápay, generálny riaditeľ siete očných optík FOKUS.
debata

Sieť očných optík FOKUS má nového generálneho riaditeľa. Slovenskú a českú sieť povedie od 1. júna Marián Cápay. Na pozícii nahradí Michala Kviečinského, ktorý dočasne viedol FOKUS od októbra minulého roka.

Marián Cápay do FOKUSu prichádza z poradenskej spoločnosti McKinsey & Company. Predtým pôsobil šesť rokov v sieti lekární Dr. Max ako finančný a komerčný riaditeľ.

Ján Šaulič Čítajte aj Lekárne Pilulka expandujú do zahraničia. Rozširujú aj vedenie na Slovensku

„Som úprimne rád, že Marián Cápay prijal našu ponuku a povedie FOKUS do ďalšej etapy. Nového generálneho riaditeľa sme vyberali dlhšie, hľadali sme správneho kandidáta, ktorý naplní ambiciózne plány, ktoré s FOKUSom ako investor máme a zároveň prirodzene zapadne do kultúry firmy,“ hovorí Michal Kviečinský, CEO investičnej skupiny MiddleCap.

MiddleCap kúpil očné optiky FOKUS pred vyše dvomi rokmi s cieľom vytvoriť z česko-slovenskej firmy európskeho lídra v oblasti očných optík. Dnes má viac ako 160 prevádzok na Slovensku a v Českej republike.

Martin Doležel Čítajte aj Český a slovenský Samsung má nového šéfa marketingu

„Na príležitosť viesť FOKUS sa veľmi teším. FOKUS považujem za firmu s najväčším množstvom odborníkov v oblasti optiky a optometrie na Slovensku a v Českej republike, od ktorých som pripravený naučiť sa čo najviac z oblasti starostlivosti o zrak,“ uviedol Marián Cápay.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #personálne zmeny #FOKUS očná optika