Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Český a slovenský Samsung má nového šéfa marketingu

Zodpovedný bude za kampane, sociálne siete a influencer marketing.

05.06.2022 07:00
Martin Doležel Foto:
Martin Doležel, vedúci brand marketing tímu českého a slovenského Samsungu
debata

Novým vedúcim brand marketing tímu Samsungu sa stal Martin Doležel. Zodpovedný bude za rozvoj a riadenie značky, marketingové kampane, sociálne siete a influencer marketing na českom a slovenskom trhu. V novej funkcii podlieha priamo riaditeľovi korporátneho marketingu Martinovi Markovi.

Radoslav Šufliarsky Čítajte aj Heineken Slovensko má po rokoch nového Sales Managera

Martin Doležel patrí medzi dlhoročných zamestnancov Samsungu. V spoločnosti pôsobí od roku 2015, kedy nastúpil do pozície Senior Channel Marketing Specialist. Od roku 2019 bol v tuzemskej pobočke Samsung Electronics vo funkcii Campaign and Channel Marketing Managera, v ktorej riadil komplexné marketingové kampane pre mobilné zariadenia.

Dlhodobo sa venuje rozvoju a podpore mobilného gamingu a e-športu, medzi jeho posledné aktivity patrí aj prvá realizovaná reklama v Česku a na Slovensku v hernom multiverse Roblox, určenom pre generáciu Z.

Ján Šaulič Čítajte aj Lekárne Pilulka expandujú do zahraničia. Rozširujú aj vedenie na Slovensku

Zmena nastáva aj na HR oddelení

Novou personálnou riaditeľkou českého a slovenského Samsungu sa stala Marcela Kosmatová. Vo funkcii reportuje priamo prezidentovi česko-slovenskej pobočky Samsung Electronics Ki Young Yunovi. Na pozícii nahradila Janu Riebovú, ktorá odchádza do dôchodku.

Marcela Kosmatová pôsobí v spoločnosti od novembra 2021. Na novej pozícii má na starosti všetku HR agendu spoločnosti Samsung Electronics v Českej republike a na Slovensku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Samsung #personálne zmeny