Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Je to tu! Jediná televízna anketa veľkolepo odštartovala: Čo prinesie nový ročník?

Anketa SOWA Social Awards Slovakia 2023 odštartovala. Na tlačovej konferencii organizátor s partnermi projektu predstavili novinky, ktoré sa objavia v tomto roku.

29.03.2023 08:46
sowa. tlačovka, Foto:
Štvrtý ročník ankety SOWA odštartoval!
debata

Anketa, ktorej cieľom je prostredníctvom hlasovania ľudí a odbornej poroty vyhodnotiť najlepších influencerov či vlogerov na Slovensku, vznikla v roku 2020. Fanúšikovia v nej raz ročne hlasujú o svojich najobľúbenejších osobnostiach na sociálnych sieťach. Hlasovanie je spustené, stačí ísť na oficiálnu stránku ankety, označiť v každej kategórii jedného nominovaného a vyplniť hlasovací formulár.

Foto: SOWA
SOWA logo

Anketa SOWA každoročne oceňuje najvplyvnejšie osobnosti sociálnych sietí, ktoré sa správajú zodpovedne a prinášajú kvalitný obsah svojim sledovateľom. „Myslím si, že každá osobnosť, ktorá svojím obsahom prináša kvalitu, si zaslúži oceniť prínos pre spoločnosť. Influenceri sa stali súčasťou našich životov a aj anketa SOWA prispieva k tomu, aby svoj obsah prehodnocovali a správali sa na svojich profiloch zodpovednejšie. Je to dôkaz, že si uvedomujú, aký vplyv na svojich sledovateľov majú a verím, že si v nomináciách každý nájde svojho favorita,“ povedal organizátor ankety Štefan Šperka.

Súčasťou projektu sa stal ostrieľaný moderátor Matej Sajfa Cifra a po jeho boku sa predstaví Eva Evelyn Kramerová.

Tento rok anketa prichádza na televíziu JOJ. „Od začiatku nám prišla SOWA ako dobrý nápad, preto sme sa rozhodli organizátora osloviť s ponukou na vysielanie v našej televízii. Ide o svet mladých, kreatívnych ľudí a s tým sa chceme spájať aj my, keďže sme moderná a dynamická televízia. Navyše influenceri cez televíziu často vyrastú a vďaka tomu, že sú na obraze, sa zvyšuje nielen ich popularita, ale aj fanúšikovská základňa,“ prezradil Head of digital Kristián Šeffer.

Priamy prenos, kde sa diváci dozvedia výsledky sa uskutoční 3. júna od 20:35 na Jojke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #SOWA #televízna sezóna 2022/2023