Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Novinka na Instagrame: Peniaze budete môcť zarábať aj získavaním darčekov

Diváci budú môcť autorom posielať virtuálne darčeky a prejaviť im tak uznanie.

15.02.2023 06:00
Instagram Gifts Foto:
debata

Instagram Gifts je funkcia, ktorá tvorcom umožňuje speňažiť svoj video obsah, živé vysielanie, fotografie či textové príspevky. Diváci môžu autorom posielať virtuálne darčeky a prejaviť im tak uznanie.

televízia, televízor, sledovanie televízie, seriály, filmy, online televízie, online, nelegálne sledovanie, piráti, pirátske sledovanie, Čítajte aj Veľký deň pre Slovensko je tu: Posledná globálna televízna služba je konečne dostupná! Nová funkcia ponúka divákom zakúpenie hviezd (Stars), ktoré môžu použiť na posielanie darčekov obľúbeným tvorcom. Tým Instagram poskytne podiel na príjmoch, na mesačnej báze získajú za každú hviezdu od fanúšikov 0,01 dolára.
Foto: Instagram
Instagram Gifts
Darčeky na Instagrame sú zatiaľ dostupné len pre tvorcov v USA, kde ich sociálna sieť začala testovať v novembri minulého roka. Postupne sa rozšíria aj do iných krajín.
Foto: Instagram
Instagram Gifts
Keď si divák prehrá video, bude mať možnosť klepnúť na ikonu hviezdičky na pravej strane obrazovky a poslať autorovi hviezdy alebo darček. Môže si vybrať z vopred nastaveného množstva alebo vlastného množstva hviezd, ktoré sa majú poslať, spolu s osobným komentárom.
Foto: Instagram
Instagram Gifts

Svoje celkové a mesačné približné zárobky si môžu tvorcovia pozrieť na svojom profesionálnom informačnom paneli. Vyplatené ich dostanú, keď celkový zostatok dosiahne 100 USD vrátane zárobkov z iných kanálov speňažovania.

Tichý režim

Pred pár dňami Instagram tiež pridal funkciu tichý režim (Quiet mode). Po jeho zapnutí nedostáva používateľ žiadne upozornenia a stav jeho aktivity sa zmení. Po vypnutí tichého režimu sa mu zobrazí rýchly súhrn zmeškaných upozornení.
Foto: Instagram
Instagram Quiet mode
Na využívanie tichého režimu bude Instagram upozorňovať tínedžerov v noci, keď budú tráviť čas na Instagrame. Nová funkcionalita k dispozícii pre všetkých v USA, Veľkej Británii, Írsku, Kanade, Austrálii a na Novom Zélande. Časom sa rozšíri aj do ďalších krajín.
Foto: Instagram
Instagram Quiet mode
debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram