Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jediná televízna anketa sa vracia. Moderátori sú známi, Jojka stiahla bývalú hviezdu Markízy

Anketa pre najvplyvnejšie osobnosti sociálnych sietí pozná dátum štartu.

06.02.2023 15:04
sociálne siete, mobil, telefón, internet Foto:
Ilustračné foto.
debata

Anketa, ktorej cieľom je prostredníctvom hlasovania ľudí a odbornej poroty vyhodnotiť najlepších influencerov či vlogerov na Slovensku, oznámila dátum štartu nového ročníka. Organizátori už prezradili aj moderátorov galavečera, ktorí budú sprevádzať vyhlásenie výsledkov v priamom prenose v televízii JOJ.

Súčasťou projektu sa stal ostrieľaný moderátor Matej Sajfa Cifra a po jeho boku sa predstaví Eva Evelyn Kramerová. „Vždy sme mali moderátorskú dvojicu a nebude to inak ani pri tomto ročníku. Som veľmi rád, že ponuku byť jeho súčasťou prijala aj skvelá komička a moderátorka Evelyn. Bude skvelým osviežením a so Sajfom majú medzi sebou úžasnú chémiu, ktorú verím prenesú aj na divákov priameho prenosu,“ povedal organizátor ankety Štefan Šperka.

Matej Sajfa Cifra a Eva Evelyn Kramerová sa už v minulosti stretli pri ankete OTO, Evelyn bola aj hosťom v relácii LVL Lama, ktorú má Sajfa na svojom YouTube kanáli. „Na spoluprácu so Sajfom na ankete SOWA sa neskutočne teším. Verím, že v dnešnej dobe treba oceniť aj šikovných ľudí zo sveta sociálnych médií, nakoľko to je veľká súčasť našich životov a preto sa na tento galavečer veľmi teším. Sajfa je totiž nielen skvelý moderátor, ale aj môj kamarát a tak bude naša moderátorská premiéra nielen prácou, ale aj zábavou,“ prezradila svoje pocity Evelyn.

Na spoluprácu s moderátorkou a komičkou sa teší aj mužská polovička dvojice. „S Evelyn ma spája nielen podobný humor, ale aj niekoľkoročné kamarátstvo. Je skvelou komičkou a myslím, že už ukázala aj svoje moderátorské schopnosti. Určite to bude skvelá príležitosť ukázať, ako nám to vo dvojici ladí a diváci sa rozhodne majú na čo tešiť,“ doplnil Evelyn Sajfa.

Už v poradí štvrtý ročník ankety štartuje 27. marca 2023 tlačovou konferenciou a organizátori sľubujú viaceré novinky. Priamy prenos odvysiela televízia JOJ, ktorá je zároveň hlavným mediálnym partnerom.

Foto: SOWA
SOWA logo

Anketa, ktorej cieľom je prostredníctvom hlasovania ľudí a odbornej poroty vyhodnotiť najlepších influencerov či vlogerov na Slovensku, vznikla v roku 2020. Fanúšikovia v nej raz ročne hlasujú o svojich najobľúbenejších osobnostiach na sociálnych sieťach, v roku 2023 sa tak udeje po štvrtý raz.

Prvé tri ročníky bola mediálnym partnerom televízia Markíza, galavečer prvého ročníka vysielala na svojom webe Markíza Plus, druhý ročník uviedla v priamom prenose na stanici Doma a tretí ročník už odvysielala v TV Markíza. Aktuálny štvrtý ročník sa bude prvýkrát konať pod záštitou televízie JOJ.

Moderátormi prvých dvoch ročníkov boli Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej „Sajfa“ Cifra, tretím ročníkom sprevádzala nová moderátorská dvojica Zuzana Kubovčíková Šebová a Viktor Vincze.

Anketa SOWA zostáva tak zostáva jedinou televíznou diváckou anketou. Z obrazoviek sa stratila anketa OTO – Osobnosť televíznej obrazovky, v ktorej diváci raz ročne hlasovali o svojich najobľúbenejších televíznych osobnostiach a programoch. Galavečer vysielala v priamom prenose Jednotka RTVS a patril k jej najsledovanejším programom roka. Doposiaľ posledným bol jubilejný 20. ročník so slávnostným vyhlásením výsledkov 5. septembra 2020.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #influenceri #SOWA