Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kauza bitky poslankýň: Vyjadril sa aj Matovič. Jana je zákerná a klame furt, píše v statuse

Zoznam ľudí, ktorí sa ešte nevyjadrili k potýčke dvoch poslankýň, sa čoraz menší. Pripojil sa minister Matovič, ktorého obľúbeným komunikačným nástrojom sú sociálne siete. Ani teraz to nebolo inak.

27.09.2022 09:02
matovič, Foto: ,
Minister financií SR a líder hnutia OĽANO Igor Matovič.
debata (1)

Kauza fyzického konfliktu poslankýň Jany Bittó Cigánikovej (Sas) a Romany Tabák (Sme rodina) hýbe naším malým Slovenskom už niekoľko dní a vyjadril sa k nej takmer každý. Na chvíľu to vyzeralo tak, že táto krajina nemá žiadne problémy a toto je téma, ktorá si zaslúži byť prepieraná dlhšie, ako si zaslúži. Ako inak, politické spektrum sa rozdelilo na dva tábory, presne tak ako slovenská spoločnosť. A oba tábory si posielali štipľavé odkazy v závislosti od preferovanej víťazky tohto duelu.

tabák, cigáníková, Čítajte aj Hanba na tri zimy: Takto sa na bitke Bittó Cigánikovej a Tabák smeje celý internet

Asi len máloktorému politikovi dochádzal fakt, že ide o mimoriadne dehonestujúcu a trápnu kauzu, na ktorú sa bežný ľud musí prizerať, kým čaká na niekoľkomesačné rozuzlenie existenčných otázok v rámci súčasnej energetickej krízy.

Romana Tabák Čítajte aj Tabák prezradila svoju verziu bitky s Cigánikovou

Bittó Cigániková podala na Tabák trestné oznámenie, keďže po potýčke skončila na pohotovosti a avizovala, že to bola práve poslankyňa za hnutie Sme rodina, ktorá ju napadla. Venovala jej status na sociálnej sieti, kde narážala na jej mentálnu výbavu a nazvala ju zvieratkom. Tabák v nedeľu reagovala štýlom sebe vlastným a pompézne sa vyjadrila, že bitku vyprovokovala Bittó Cigáníková a ona sa musela len brániť a odporučila jej, aby si dala spraviť test na drogy. Vo výsledku občania dostali úroveň komunikácie, ktorá položila veľmi „vysoko latku“. Čo už býva akýmsi nepísaným štandardom.

Bodku za kauzou, samozrejme, musel dať aj minister financií a líder hnutia OĽaNO Igor Matovič, pre ktorého je komunikácia na sociálnych sieťach nutným štandardom a je jasné, na ktorú stranu sa priklonil a nedalo sa ubrániť pocitu, že sa aj škodoradostne teší. Prvoplánové vyjadrenie emócií má, samozrejme, prednosť ako zamyslenie sa nad dlhodobými dôsledkami štýlu komunikácie ako v krčme štvrtej cenovej kategórie.

„Poznám obe. Romana je síce veľakrát naivná, ale nikdy nie klamárka. Jana je zákerná a klame furt,“ zaklincoval Matovič svoj status na sociálnej sieti.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Igor Matovič #Romana Tabák #Jana Bittó Cigániková