Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Večná škoda! Romana Tabák nedorazila do televízie, slovenský internet sa trhá od smiechu

Keď pred víkendom sa objavila správa, že sa v nedeľnej diskusii V politike na ta3 má objaviť poslankyňa Tabák, očakávania jej výrokov boli vysoké. Následne však prišlo sklamanie, keď moderátor Rastislav Illiev oznámil, že sa na poslednú chvíľu ospravedlnila.

11.09.2022 13:09
SR Bratislava Parlament NRSR Schôdza tabák Foto: ,
Romana Tabák (OĽaNO) počas rokovania 12. schôdze parlamentu v utorok 29. septembra 2020 v Bratislave.
debata (5)
richard dírer, Čítajte rozhovor Moderátor Dírer z ta3: O čom by som sa bavil s extrémistami? To by museli mať nejaký program

Najnovšia členka strany Sme rodina je známa svojimi svojskými názormi na slovenské, ale aj svetové dianie, ktoré by sa oplatilo vydať knižne ako politickú satiru a netreba zabúdať na jej prešľapy, ktorými sa ešte aj pochváli na internete. Legendárne sú jej vyhlásenie, že by rada kandidovala za prezidentku a následne sa vykúpala v potoku v národnom parku.

VIDEO: Krúpa odmietol Tabák, Tabák odmietla ta3. Moderátor vysvetľuje, prečo sa pomenila zostava diskutujúcich.

Video

Slovenský internet nezostal bez odozvy. Je očividné, že na vystúpenie Romany Tabák čakali mnohí a nedá sa skrývať veľké sklamanie z jej neúčasti. Slovensko by sa znova dozvedelo, čo doteraz ani netušilo. Okrem turbulentnej politickej situácie však Slovensko čelí aj energetickej kríze a menšinová vláda nemá silu na pretlačenie zákonov v NR SR. Možno práve dnes mal byť ten deň, kedy by sa obyvatelia dozvedeli odpovede na otázky, ktoré ich desia niekoľko týždňov… Snáď nabudúce.

TA3 Čítajte aj TA3 oslavuje 21. narodeniny. Pripravila špeciálne vysielanie aj unikátny dokument

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Romana Tabák #TV TA3