Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká zmena na Spotify. Vylepšená úvodná stránka s novými kanálmi a funkciami

Používateľom má zjednodušiť objavovanie nového zaujímavého obsahu.

22.08.2022 06:00
Spotify Foto:
Nová domovská stránka Spotify.
debata
Zuckerberg Čítajte aj Zuckerberg zneužíva ľudí, aby na nich zarobil, povedal chatbot samotného Facebooku

Domovská stránka Spotify (Home) je miestom, kde si používatelia nájdu nové odporúčania a môžu sa vrátiť k svojim najnovším obľúbeným položkám. Spoločnosť oznámila, že ju vylepšila a v novom prostredí tak používatelia uvidia na jednom mieste osvedčené zoznamy skladieb, ale aj nových interpretov a zaujímavé podcasty či relácie.

Podľa Spotify vytvorenie týchto informačných kanálov pomôže poslucháčom jednoducho prechádzať typom obsahu, ktorý v danej chvíli hľadajú.

V kanáli Hudba majú poslucháči rýchly prístup k návrhom na základe ich hudobného vkusu, k dispozícii sú aj odporúčania albumov a zoznamov skladieb. Pribudli tiež tlačidlá, ktoré uľahčia zdieľanie, lajkovanie a okamžité prehrávanie hudby.

V kanáli Podcast & Shows môžu poslucháči prejsť priamo na nové epizódy svojich obľúbených relácií. Tiež tu nájdu prispôsobené odporúčania podcastov. Poslucháči si navyše budú môžu prečítať popisy epizód, uložiť ich do priečinka „Your Episodes“ alebo začať prehrávať podcasty bez toho, aby opustili stránku.

Novinka je momentálne k dispozícii len pre používateľov zariadení so systémom Android, pre systém iOS bude k dispozícii čoskoro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Spotify