Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Beyoncé je na TikToku! Zverejnila svoje prvé video

Za jeden deň nazbierala vyše 3,5 milióna sledujúcich.

15.07.2022 13:25
Beyoncé Foto: ,
Beyoncé počas udeľovania cien Grammy v roku 2021.
debata

Americká popová speváčka Beyoncé si otvorila účet na čoraz obľúbenejšej sociálnej sieti Tiktok. Ako svoje prvé video na nej zverejnila kompiláciu klipov, na ktorej sú rôzni fanúšikovia speváčky a používatelia TikToku zachytení, ako spievajú a tancujú na jej nový singel Break My Soul.

influenceri Čítajte viac Zarábať milióny ročne? Pre kráľov sociálnych sietí to nie je problém

Sociálna sieť a aplikácia TikTok čínskej spoločnosti BytDance umožňuje zdieľať videá dlhé až tri minúty. Štyridsaťročná diva na prvý raz využila zhruba tretinu, keď na sieť vo štvrtok umiestnila minútové video so svojimi fanúšikmi.

„Veľmi ma potešilo, ako ste sa všetci rozvlnili! Veľmi vám ďakujem za to, ako veľmi máte radi BREAK MY SOUL!,“ pripísala speváčka k videu, ktoré je venované hitu zverejnenému v júni.

@beyonce Seeing y’all release the wiggle made me so happy! Thank you so much for all the love for BREAK MY SOUL! - Love B —#RENAISSANCE #BREAKMYSOUL ♬ BREAK MY SOUL - Beyoncé

Potešená z novej prominentnej užívateľky je aj samotná sociálna sieť. „Kráľovná je tu,“ komentoval to TikTok, na ktorom mala Beyoncé dnes už vyše 3,5 milióna sledujúcich.

Slávnej speváčke má 29. júla vyjsť siedmy štúdiový album Renaissance. Jej zatiaľ posledný štúdiový album Lemonade vyšiel v roku 2016 a slávil úspech po celom svete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyoncé Knowles #TikTok