Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Youtube stopol Harabina: Za všetko môžu ultraliberáli a Soros, tvrdí

Známy portál vymazal všetky príspevky neúspešného politika Štefana Harabina. Dôvodom je očividné šírenie hoaxov a fake news.

13.06.2022 13:27
štefan harabin Foto: ,
Harabin na Youtube skončil. Známy portál mu vymazal obsah, aj účet.
debata
Oteckovia Čítajte aj Zo 640 na 220-tisíc. Strata divákov urýchlila koniec Oteckov

Na túto situáciu svojsky zareagoval na Facebooku aj sám Harabin. „Youtube kanál, bez uvedenia akéhokoľvek dôvodu, mi na „hulváta“ vymazal všetky videá, účet a celú históriu od januára 2016. Zrejme som pre Ultraliberálov a Sorosa mimoriadne nebezpečný, lebo v stanoviskách a vyjadreniach na prebiehajúce udalosti vnútro a zahranično-politické hovorím kontinuálne pravdu, ktorá je pre nich nepríjemná,“ píše Harabin na svojom účte. Paradoxne hojne využíva západne sociálne platformy, o ktorých rád hovorí, že sú jednostranne zamerané. Známy propagátor nenávistnej propagandy tak stratil šancu osloviť veľké publikum.

kolaz disney+ Čítajte aj Disney+ prináša horúce kinohity, slávne animáky aj filmové lahôdky pre fajnšmekrov

Harabin na Facebooku má viac ako 140-tisíc sledovateľov, je evidentné, že aj táto sociálna sieť obmedzuje dosah jeho príspevkov. Posledné týždne je badať výrazný pokles interakcií. Všetko je to dôsledkom nielen jeho nevhodnými príspevkami, ale aj stúpajúcou kritikou veľkých hráčov na trhu. Vlády sa snažia prinútiť sociálne siete, aby viac bojovali proti hoaxom.

Harabin okrem Facebooku a Youtube skúša „šťastie“ uloviť svojich priaznivcov aj na Tik Toku, ktorý sa v ostatnom období stal najrýchlejšie rastúcou sociálnou sieťou.

na love, Čítajte aj Bude to dostatočná náhrada za Oteckov? Markíza spúšťa úplne novú zábavnú šou

V nedávnej minulosti Facebook zakročil aj proti poslancovi Smeru Ľubošovi Blahovi, ktorý niekoľkokrát dostal ban a stratil prístup k svojmu účtu. Navyše prehral aj súd s prezidentkou Zuzanou Čaputovou a ten mu prikázal upraviť viaceré statusy, v ktorých šíri nenávistnú kampaň.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Štefan Harabin #hoax #fake news