Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Víťazom sporu Depp vs. Heard sú influenceri. Zarobili na ňom státisíce

Influenceri vycítili novú príležitosť

Keď sa v apríli rozbiehal proces s dvoma hollywoodskymi hviezdami, používatelia internetu po celom svete vycítili novú príležitosť pritiahnuť a speňažiť pozornosť. Jedným z nich je 20-ročný Christopher Orec z Los Angeles, ktorý státisícom sledujúcich na svojich viacerých instagramových stránkach naservíroval tucet krátkych videí o procese. Ako prezradil, minulý mesiac si na bonusoch zarobil vyše 5400 dolárov (5030 eur).

„Čo som tým osobne získal, sú peniaze a tiež viditeľnosť vďaka tomu, aký mali tie videá úspech,“ povedal. Popularitu obsahu popisoval ako odrazový mostík na ďalšie posilňovanie svojich účtov a navyšovanie ziskov. „Keď na to naskočíte včas, môže vám to v podstate zmeniť život,“ dodal.

Web Business Insider v apríli napísal, že youtuberka "Alyte Mazeika si za jeden týždeň zarobila 5000 dolárov (4660 eur), keď svoj kanál zasvätila neustálemu pokrývaniu procesu.

Anonymný youtuber vystupujúci pod prezývkou ThatUmbrellaGuy, ktorého kanál prinášal výlučne obsah na podporu Deppa, si v máji prišiel až na 80-tisíc dolárov (74 560 eur), odhadla analytická spoločnosť Social Blade.

Herec Johnny Depp odchdádza zo súdu Fairfax... Foto: SITA/AP, Jim Watson
Johnny Depp Herec Johnny Depp odchdádza zo súdu Fairfax County Circuit Courthouse vo Fairfaxe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard #influenceri