Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Naozaj bláznivá zábava! (Ne)obyčajný jeleň robí zlobu v malom mestečku

Buď v roli obyčajného jeleňa. So svojím naťahovacím krkom, rýchlymi kopytami a skromným arzenálom môžeš v malom, pomalom mestečku narobiť problémy všetkým. Tento šibnutý “simulátor”, inšpirovaný niekoľko rokov starým Goat Simulatorom je rýchla porcia zábavy.

16.04.2022 07:00
deeer, Foto:
Tento šibnutý “simulátor”, inšpirovaný niekoľko rokov starým Goat Simulatorom je rýchla porcia zábavy.
debata

V tejto low poly hre sú chaos, prekvapenie a deštrukcia hlavnými prvkami. Rob zle obyvateľom, alebo ich „zjeleň“ a presvedč ich pridať sa k ničeniu. Jazdi na autách, koňoch, kravách alebo rybách – alebo ich znič. Zničiteľné je takmer všetko – domy, autá aj stromy. Mestečko však nie je úplne bezbranné a na obranu vysiela políciu. K bezbranným ovciam sa neskôr pridávajú policajné auto-medvede alebo ostreľovačské zajace s prerastenými ušami alebo mocnejšie jednotky.

Okrem takmer bezbranného mestečka a jeho polície sú však k dispozícii aj rovnocennejší nepriatelia. Neskôr napríklad polícia vyšle do boja psa, ktorý s ostatnými členmi polície vytvorí mocnú masu. Obloha tiež nie je úplne bezpečná. Okrem lietadiel a slonov (ku ktorým sa možno dostať vďaka naťahovaciemu krku) ju brázdi aj obrovská veľryba, ktorá po vyprovokovaní vie jeleňa zhltnúť naraz. Nad mestom sa tiež týči obrovská koala, zavesená na mrakodrape ako King Kong, s laserovým pohľadom ktorý jeleňa v momente vyparí.

DEEEER Simulator je ležérny šibnutý simulátor. Lietanie mestom vďaka naťahovaciemu krku a zotrvačnosti, ničenie, ovládanie obyvateľstva tancom alebo jazdenie mestom neprimeranými rýchlosťami sú iba moment od seba. Dostupný je pre Windows PC, PS4, Nintendo Switch, Xbox One a Xbox Series X|S.

Autor je študent FIIT STU, fanúšik ambient hudby a retro hier.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gaming