Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tak toto bude naozaj bizarný príbeh! Pozrite sa, o čom bude film Barbie

Pointa letného filmu je zverejnená. Diváci sa môžu pripraviť na veľkú letnú bizarnú oddychovku.

04.06.2023 06:00
barbie, Foto:
Letný film Barbie odhalil pointu v novom traileri.
debata

Keď obleteli svet prvé fotky z tejto snímky, rozpútalo sa šialenstvo. Mnohí a mnohé zatracovali nápad nakrútiť hraný film o najznámejšej svetovej bábike, iných si pestrofarebný vizuál okamžite získal. Neskôr štúdio Warner Bros. zverejnilo prvý trailer a ten síce neprezradil mnoho o deji, ale naznačil, že sa zrejme rodí nový fenomén.

televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Komerčné televízie nič nepochopili. Nemožno všetko merať peniazmi, hovorí český veľvyslanec o vypínaní českých TV na Slovensku

Necelé dva mesiace pred premiérou uzrel v týchto dňoch svetlo sveta nový trailer, z ktorého je zrejmé, že sa bábika Barbie (Margot Robbie) vyberie zo svojho ideálneho sveta do toho nášho, skutočného. Spoločnosť jej bude robiť svojský Ken (Ryan Gosling) a milovníci a milovníčky filmovej zábavy by pri tom nemali chýbať! Komédia Barbie príde do kín 20. júla.

sex v meste, Čítajte aj Nemysliteľné sa stane skutočnosťou: Do Sexu v meste sa naozaj vráti...

Vo filme sa bezstarostnej Barbie začnú diať čudné veci, napríklad jej klesnú päty na zem! V jej svete je to vec nevídaná a ona pochopí, že sa musí vybrať do nášho sveta, kde bežne kráčame s pätami dotýkajúcimi sa zeme, aby pochopila, čo sa deje. Spoločne s Kenom, ktorý sa rozhodne ju na ceste sprevádzať, sa vydajú na dlhočiznú cestu. Barbie sa prvýkrát stretne s chlípnymi pohľadmi, dostane sa vďaka tomu do konfliktu so zákonom a už samotná jej prítomnosť medzi ľuďmi začne vyvolávať paniku v najvyšších kruhoch. Podarí sa jej nájsť šťastie, zmysel života, alebo aspoň svoje miesto v niektorom z dvoch tak rozdielnych svetov?

zaklínač, henry cavill, the witcher, Čítajte aj Seriálový jún: Toto bude najlepší začiatok leta, aký si dokážete predstaviť!

„Ak zbožňuješ Barbie, tento film je pre teba. Ak Barbie neznášaš, tento film je pre teba!“ tvrdí tvorivý tím, na čele s režisérkou Gretou Gerwig, tvorkyňou oceňovaných snímok Lady Bird či Malé ženy. Práve jej meno pritiahlo k projektu kvantum známych hereckých tvárí, medzi ktorými nechýbajú Kate McKinnon, Simu Liu, Michael Cera, Isa Rae, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Nicola Coughlan, Helen Mirren či Will Ferrell, ktorý sa zrejme stane hrdinkiným úhlavným nepriateľom.

manželia, objatie, láska, radosť, domov, tablet Čítajte aj Návštevnosť webov: Veľká zmena na čele rebríčka prevádzkovateľov. Dlhoročný líder prišiel o prvenstvo

Filmová Barbie vzbudzuje poriadne vysoké očakávania tým, že nikto celkom presne nevie, čo vlastne od nej očakávať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Barbie