Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dlho očakávané blockbustery sú tu! Tieto štyri filmy by bola škoda prepásť na veľkom plátne

V máji do kín prichádzajú dlho očakávané veľkofilmy.

04.05.2023 06:00
debata
the great, Čítajte aj Seriálový máj: Takto "nadupaný" televízny mesiac tu ešte nebol! Toto všetko musíte vidieť

Rýchlo a zbesilo 10

Koniec cesty jednej z najslávnejších a najpopulárnejších svetových filmových sérií sa začína. Desiaty film Rýchlo a zbesilo odštartuje záverečné kapitoly ságy, ktorá je už tri desaťročia na vrchole s rovnakým hereckým obsadením a postavami ako na začiatku. Počas mnohých misií a napriek neprekonateľným prekážkam Dom Toretto (Vin Diesel) a jeho rodina premohli každého nepriateľa, ktorý sa im postavil do cesty.

Hollywood Čítajte aj V Hollywode sa štrajkuje. Ohrozené sú nové seriály pre televízie aj streamovacie platformy

Teraz čelia protivníkovi, ktorý sa vynára z tieňov minulosti, je poháňaný krvnou pomstou, je odhodlaný rozbiť túto rodinu a navždy zničiť všetko a všetkých, ktorých Dom miluje. V piatom filme z roku 2011 Dom a jeho partia zlikvidovali zákerného brazílskeho drogového kráľa Hernana Reyesa a na moste v Riu de Janeiro mu sťali hlavu. Nevedeli však, že Reyesov syn Dante (Jason Momoa ) bol toho všetkého svedkom a posledných 12 rokov pripravoval plán, ako prinútiť Doma zaplatiť najvyššiu cenu.

Video

Strážcovia galaxie 3

V treťom pokračovaní populárnej série Strážcovia galaxie od štúdia Marvel sa naša obľúbená skupina nešťastníkov usadila na planéte Kdoviekde. Netrvá však dlho a ich životy naruší ozvena Rocketovej pohnutej minulosti. Peter Quill, ktorý sa stále spamätáva zo straty milovanej Gamory, musí okolo seba zmobilizovať svoj tím na nebezpečnú misiu, ktorá by v prípade neúspešnej realizácie mohla viesť ku koncu Strážcov, ako ich poznáme.

911, seriál 911, Čítajte aj Poriadny šok: Jeden z najobľúbenejších amerických seriálov, ktorý sledujete na Jojke, sa končí

Vo filme účinkujú opäť Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff a Vin Diesel ako Groot a Bradley Cooper ako Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter a Maria Bakalová. Režisérom a senáristom je opäť James Gunn.

Hypnotic

Mysteriózny triler o realite, ktoré je len ilúziou. Policajný detektív Danny Rourke (Ben Affleck) dostane hlásenie o práve prebiehajúcom prepadnutí. Po príchode na miesto činu zažije šok – v banke narazí na stopu, ktorá by mohla viesť k nájdeniu jeho dávno stratenej dcéry.

sarah jessica parker, sex v meste, and just like that, Čítajte aj Sarah Jessica Parker je späť v plnej paráde! Nová séria pokračovania Sexu v meste hlási skorú premiéru

Oba prípady spája postava tajomného hypnotika (William Fichtner), ktorý silou mysle dokáže iných ľudí prinútiť vnímať verziu sveta, ktorá neexistuje. Rourke príde na to, že na lúpež ho upozornila osoba, ktorá je zapojená do tajného vládneho programu (Alice Braga), a on musí zistiť, čo sa v skutočnosti odohralo v tej jedinej správnej realite, a kde sa teraz nachádza jeho dieťa.

Malá morská víla

Obľúbený rozprávkový príbeh Ariel, krásnej a temperamentnej mladej morskej víly s túžbou po dobrodružstve od svetoznámeho rozprávkara Hansa Christiana Andersena ožíva na plátnach kín. Štúdio Disney v roku 2023 prináša jeho úplne novú hranú podobu, ktorú režíruje renomovaný a oceňovaný režisér Rob Marshall. Vo filme účinkujú speváčka a herečka Halle Bailey ako Ariel, Jonah Hauer-King ako princ Eric alebo Javier Bardem ako kráľ Triton.

walking dead, dead city, Čítajte aj Konečne dobrý seriál so zombíkmi? Dve top postavy, New York a mŕtvoly padajúce z neba

Najmladšia z dcér kráľa Tritona a zároveň najodvážnejšia Ariel sa túži dozvedieť viac o svete mimo oceánu a počas návštevy hladiny sa zamiluje do temperamentného princa Erica. Hoci morské panny majú zakázané komunikovať s ľuďmi, Ariel nasleduje svoje srdce a uzavrie dohodu so zlou morskou čarodejnicou Ursulou, ktorá jej dá šancu zažiť život na súši a spoznať Erica. Nakoniec však ohrozí jej život, korunu a kráľovstvo jej otca kráľa Tritona.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry #Malá morská víla #Strážcovia galaxie 3 #Rýchlo a zbesilo 10