Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Neprekonateľní hrdinovia sa vracajú: Reštart tejto série sľubuje zbesilú akčnú jazdu

Už v júni dorazí do kín reštart filmovej ságy o Transformeroch. Tvorcovia stavili na jedno - akciu. Divákov čaká film plný bombastickej akcie.

28.05.2023 06:00
transformers, Foto:
Záber z traileru k filmu Transformers: Rise of the Beasts.
debata
diana morova tomas mastalir Čítajte aj Novinka Jojky Tomáš a Diana: Najslabší seriál tejto sezóny, ktorý diváka vráti do roku 1990

Transformeri sa vracajú v plnej sile, hoci ešte v nedávnej minulosti to s nimi vyzeralo nie príliš dobre. Režisér Michael Bay a producent Jerry Bruckheimer, ktorí majú na svedomí pretavenie kultových hračiek na strieborné plátna sa postupne dostali pod tvrdú paľbu kritiky a klesajúcich tržieb. Nakrútili dokopy až päť filmov, pričom posledné dva s podtitulmi Zánik a Posledný rytier sa netešili pozitívnym ohlasom. Stále to však boli snímky, ktoré ohromovali skvelou akciou a neprekonateľnými vizuálnymi a zvukovými efektami, ktoré priklincovali každého, kto sedel v kine.

televízia, televízor, sledovanie televízie, seriály, filmy, online televízie, online, nelegálne sledovanie, piráti, pirátske sledovanie, Čítajte aj Exodus českých televízií môže nastať veľmi skoro: Hovorí sa už iba o týždňoch

Niekoľko rokov po Poslednom rytierovi sa začalo hovoriť o reštarte celej série. Ako to už býva zvykom, istú dobu sa filmové štúdio Paramount spolu s hračkovým koncernom Hasbro, ktorému Transformeri patria, doťahovali o novej podobe filmov.

joj, joj group, Čítajte aj Jojka využila zaváhanie Markízy: Slováci môžu dostať novú televíziu, ktorá dlhodobo chýbala

Dokonca sa istý čas hovorili, že do rúk do dostanú overení tvorcovia, ktorí musia predstaviť novú originálnu trilógiu. Napokon vznikol, na skúšku, spin-off film zameraný na jedného z najobľúbenejších Transformerov – Bumblebeeho a skúška na divákov zabrala!

Takto vyzerajú noví Transformeri! Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Záber z traileru k filmu Transformers: Rise of...

Cesta, ako pokračovať s Transformermi bola teda jasná! Treba sa odpútať od prvej pätice filmov, ktoré sa odohrávali v súčasnosti a treba divákom ukázať, čo robili roboti dlhé roky predtým.

Primark, Nová Eurovea Čítajte aj Primark otvoril prvú predajňu na Slovensku. Investoval do nej viac ako 10 miliónov eur, takto vyzerá

A prvý pokus o reštart je tu! Už v lete budúceho roka dorazí do kín snímka Transformes: Rise of the Beasts, ktorý voľne nadväzuje na prvý spin-off film. Dejovo sa diváci ocitnú v 90-tych rokoch a novým súbojom medzi novými frakciami Terrorconmi a Predaconmi. Veľkou novinkou budú roboti, ktorí nebudú naberať podobu dopravných prostriedkov, ale zvierat.

Teraz je tu oficiálny trailer, ktorý odhaľuje z celého filmu omnoho viac. Dej ukáže rok 1994, keď sa Zem ocitne v ohrození. Hrozí jej zánik, a že bude „zožratá“ nepriateľom. Transformeri sa musia spojiť a zachrániť svoj nový domov. Čo však nečakali, že v tomto boji sa im do cesty pripletú dvaja smrteľníci, ktorých budú musieť ochrániť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Transformers: Rise of the Beasts