Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najlepší film tohto roka? Najlepší pohľad na ikonického superhrdinu? Toto Slováci čoskoro uvidia

Komiksový gigant DC Comics zrejme konečne pokorí konkurenčný Marvel. The Flash má našliapnuté byť najlepším filmom tohto roka. Prvé ohlasy divákov, ktorí mali možnosť vidieť snímku predčasne, sú plné nadšenia.

06.05.2023 06:00
Flash, ezra miller, Foto:
The Flash má našliapnuté byť hitom tohto roka.
debata
obchodný dom Dunaj Čítajte aj Kedysi tu nakupovali davy: Najslávnejší obchodný dom v Bratislave obnoví svoju zašlú slávu

„Film, na ktorý sa bude bežať!“ Aj tak sa o príbehu živelného komiksového hrdinu Flasha vyjadrujú prví diváci a diváčky, ktorí mali možnosť ho vidieť. Štúdio Warner Bros. premietlo svoj najnovší komiksový veľkofilm na podujatí CinemaCon v Las Vegas.

RTVS logo Čítajte aj RTVS s masívnou zmenou, ktorá tu nebola roky. Túto televíziu o pár dní nespoznáte

Flash príde do našich kín 15. júna, nadšené ohlasy festivalového publika ale o mnohom napovedajú. O filme sa hovorí ako o jednej z najlepších snímok, ktoré adaptovali komiksy vydavateľstva DC Comics. Niektorých divákov a diváčky dojatím rozplakal, nechýba mu vraj srdce ani duša, jeho humor funguje a postavy si zamilujeme. Objavili sa dokonca zmienky o tom, že môže ísť o jeden z najlepších komiksových filmov vôbec a oplatí sa ho vidieť aj viackrát.

the great, Čítajte aj Seriálový máj: Takto "nadupaný" televízny mesiac tu ešte nebol! Toto všetko musíte vidieť

Kým kinári a distribútori mali v Las Vegas možnosť vidieť celý film, fanúšikov na celom svete tvorcovia potešili novým trailerom. Ten je skutočne veľkolepý, nechýbajú v ňom superhrdinské súboje, explózie, vzlety ani pády. Uvidíme však aj záblesky minulosti, v ktorej hlavný hrdina Barry (Ezra Miller) prišiel o mamu. Strata rodičov ho spája s Batmanom – nie však tým, ktorého pozná zo svojej reality. V tejto je Batman starší a vo filme stvárnený Michaelom Keatonom, ktorý si netopierieho superhrdinu zahral v 90. rokoch.

Let s Dance, lets dance, Čítajte aj Hľadanie novej šou Markízy prináša šokujúce prekvapenia: Nebude to mega veľká relácia

Flash sa do alternatívnej reality dostane vďaka svojej snahe superrýchlosťou zmeniť minulosť a zachrániť svoju mamu pred smrťou. Nielenže sa mu to tak celkom nepodarí, ale ostane vo svete, v ktorom neexistujú superhrdinovia, na ktorých by sa mohol obrátiť. Nájde však seba samého a pomocnú ruku obom Barrym podá aj Kryptoňanka Kara, čitateľom a čitateľkám komiksov známa ako Supergirl. Podarí sa im spoločnými silami dať zrazené svety znova do poriadku?

diplomat, the diplomat, diplomatické vzťahy, Čítajte aj Netflix valcujú nenápadné seriály: Ďalšiemu stačilo iba pár dní a už má druhú sériu istú

Pozrite si najnovší trailer k filmu The Flash!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #The Flash #DC Comics