Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toni Colette a Monica Bellucci sa prvýkrát stretli pred kamerami. Výsledkom je groteskná kriminálka

Film Mafia Mamma má v slovenských kinách premiéru vo štvrtok 20. apríla.

20.04.2023 06:00
Mafia Mamma Foto:
Toni Collette a Monica Bellucci vo filme Mafia Mamma.
debata
hra o tróny, game of thrones, drogon, drak, Čítajte aj Bude sa nakrúcať ďalší seriál o Hre o tróny: Príbeh poriadne prekvapí

Keď sa Kristin (Toni Collette) v záhadnom telefonáte dozvie, že musí ísť do Talianska vyriešiť pozostalosť zosnulého starého otca, najprv protestuje, že je príliš zaneprázdnená. Potom si uvedomí, že ju doma veľa nedrží: syn odchádza na vysokú, manžel ju podvádza a práca manažérky farmaceutickej spoločnosti ju unavuje. Jej jediným rozptýlením je občasný pohár vína s priateľkami.

Chcelo by to zmenu, uvažuje Kristin. Tak prečo si nedopriať výlet zameraný na seba ako Julia Roberts vo filme Jedz, modli sa a miluj? Vyzbrojená umením upiecť neodolateľné muffiny nasadne do lietadla a odlieta z Kalifornie do Ríma na pohreb. Keď sa však dozvie, že starý otec, ktorého nikdy nepoznala, ju v závete ustanovil za jedinú dedičku rodinného podniku, jej život sa obráti naruby.

McDonald’s Čítajte aj McDonald’s má na Slovensku veľké plány: Pezinkom sa to nekončí, expanzia do menších miest naberie obrátky
Zábery z filmu Mafia Mamma Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Toni Collette ako Kristin vo filme Mafia Mamma.

Rodinná firma je v podstate organizovaný zločin a ona sa práve stala hlavou mafiánskeho impéria. Pre Kristin, ktorá bola príliš zaneprázdnená na to, aby si našla čas na prečítanie alebo pozretie Krstného otca, je to veľká výzva. S pomocou skúsenej a schopnej spolupracovníčky svojho starého otca Biancy (Monica Bellucci) zisťuje, že hoci sa nemusí vyhýbať guľkám, byť hlavou mafie má aj veľa pozitív.

Blue Beetle Čítajte aj Zabudnite na Supermana a Batmana: Filmový gigant to skúsi na divákov s niečím iným

Kriminálna komédia vznikla v réžii Catherine Hardwicke (Už teraz mi chýbaš, Súmrak, Legendy z Dogtownu). Hoci hlavné úlohy stvárňujú hviezdne herečky, snímka po premiére v New Yorku čelila nepriaznivým recenziám filmových kritikov. Ak však hľadáte nenáročnú zábavu na víkend, možno bude táto groteskná komédia tou správnou voľbou. Do kín ju uvádza distribučná spoločnosť Magic Box Slovakia vo štvrtok 20. apríla. Pozrite si trailer:

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry