Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Céline Dion si prvýkrát zahrá vo filme. V romantickej snímke o osudovej láske stvárni...

Slávna speváčka pre film vytvorila a naspievala aj niekoľko nových piesní.

18.04.2023 06:00
Znovu sa zamilovať Foto:
Céline Dion si vo filme Znovu sa zamilovať zahrala samu seba.
debata
príbeh služobníčky, Čítajte aj Neviete sa dočkať poslednej série Príbehu služobníčky? Prichystajte si veľkú dávku trpezlivosti

Čo keby náhodná SMS viedla k životnej láske? V romantickej komédii Znovu sa zamilovať sa Mira Ray vyrovnáva so smrťou snúbenca tak, že mu pošle zopár romantických správ. Netuší, že jeho mobilné číslo medzitým pridelili novinárovi Robovi Burnsovi, ktorého uchváti čestnosť a nádherná úprimnosť jej textoviek. Keď dostane za úlohu napísať profil megahviezdy Céline Dion, s jej pomocou nachádza spôsob, ako sa stretnúť s Mirou, aby získal jej srdce.

V hlavných úlohách žiaria Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan a Céline Dion, ktorá hrá samu seba vo svojej prvej filmovej role a pre film naspievala aj niekoľko nových piesní.

televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Vráti Orange české stanice? Rokovali sme s Primou a odpoveď bola jednoznačná, hovorí operátor

Osud má svoje plány

Odkazy odosielané do éteru našich hrdinov zázračne spoja, hoci už veľmi na otváranie svojho srdca niekomu inému neveria. „Milujem príbehy o láske. Tento príbeh má navyše skvelú zápletku – v dobrom aj zlom, mobily sú súčasťou nášho života a našej vzájomnej komunikácie,“ hovorí scenárista a režisér Jim Strouse.

„Pripomína mi to klasické romantické komédie, ktorých je dnes už pomenej,“ hovorí produkčná Esther Hornstein. „Dve zlomené srdcia v New York City, každé z iných dôvodov, a ich vzájomná cesta k sebe. Je v tom plno emócií a veľmi skutočné postavy, silná hlavná ženská postava s mnohými vrstvami.“

Zábery z filmu Znovu sa zamilovať Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Priyanka Chopra Jonas a Sam Heughan žiaria vo...

Láska si vždy nájde cestu

Vo filme sa Mira Ray, talentovaná autorka a ilustrátorka detských knižiek, vyrovnáva so smrťou snúbenca tak, že posiela romantické správy na jeho staré mobilné čislo. „Tieto správy sú jej spôsobom, ako pustiť minulosť a otvoriť sa budúcnosti,“ hovorí Priyanka Chopra Jonas, ktorá stvárňuje hlavnú hrndinku.

Mira však netuší, že jej správy si číta hudobný publicista Rob Burns, ktorý zdedil pracovné číslo po jej zosnulom snúbencovi. Rob je voči láske skeptický, čo sa môže stať ľuďom, ktorým niekto utečie od oltára. Uchváti ho emotívna úprimnosť jej textoviek, ktoré začnú prichádzať práve v momente, keď sa pokúša svojou cynickou mysľou spracovať hlboko emotívnu hudbu Céline Dion, o ktorej má napísať hudobný profil.

peter pan, peter pan a wendy, Čítajte aj Apríl na Disney+: Nová verzia kultovej rozprávky a ďalší nával viacerých noviniek

Žiadny romantický princ

Romantickým partnerom hlavnej hrdinky je Sam Heughan, známy zo seriálu Outlander (Cudzinka), ktorý z Roba Burnsa spravil komplikovaného chlapíka. Heughan hovorí, že v rámci prípravy zaťal zuby a začal pozerať romantické komédie, ktorým sa celý život vyhýbal. „Na vlastné počudovanie som musel uznať, že sú brilantné, sexy, zábavné i temné,“ hovorí herec a dodáva: „Rob je cynický, kritický hudobný snob, ktorý prepadne hudbe Céline Dion. Najskôr jej piesne počuje iba „zvonku“ a v podstate ich má za preexponované romantické slaďáky. Potom ich začne počúvať aj zvnútra a skutočne ním pohnú.“

nemocnica, Čítajte aj Jojka rozhodne nemieni vzdať boj s Markízou: Nemocnicu čakajú veľké zvraty

Céline Dion je… Céline Dion

Najzaujímavejším kastingovým tromfom vo filme je nepochybne Céline Dion, ktorá hrá vo filme prvýkrát, stvárňuje samu seba a pre film vytvorila a naspievala niekoľko nových piesní. Jim Strouse pri písaní scenára myslel na témy jej hudby a Céline ako osobu, ktorá sama zažila lásku, stratu milovaného človeka, aj život „po“. Jej postava zbližuje hlavné postavy nielen vďaka romantike, ale aj svojím zmyslom pre dušu a filozofiu.

„Vzala som to ako skvelú príležitosť zahrať si so svojou vlastnou osobou,“ hovorí Céline Dion. „Naspievala som toľko piesní o láske, že sa mi zdalo prirodzené zahrať si postavu, ktorá o ľudskom srdci vie veľa. Neskutočne som si to užívala,“ vyjadrila sa slávna speváčka.

Jej prítomnosť do filmovacieho štábu priniesla nákazlivú radosť. „Pred nakrúcaním niektorých scén sme pustili niektorú z jej piesní a potom sme si ju za monitormi celý deň pohmkávali. V scéne, kde je Rob v sprche, si natešený zo života začne spievať „It's All Coming Back to Me Now“, a aj po odchode z pľacu si ju stále pospevoval, a my ostatní s ním,“ hovorí produkčná Esther Hornstein.

Znovu sa zamilovať prichádza do kín 18. mája. Pozrite si trailer:
debata chyba
Viac na túto tému: #Céline Dion #filmové premiéry