Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najčudnejší film roka? Ani prvé zábery nedávajú šancu uhádnuť, o čom vôbec bude

V lete dorazí do slovenských kín prvá hraná snímka o legendárnej Barbie! Film "nadupaný" hviezdami však stále skrýva pointu. Bude nejaká vôbec?

12.04.2023 06:00
Barbie, Foto:
Prvé zábery z nového filmu o legendárnej Barbie.
debata
Eset Campus Čítajte aj Eset postaví na Patrónke obrovský kampus. Otvorený bude aj pre verejnosť

Najznámejšia bábika mieri na filmové plátna! Nový trailer, ktorý štúdio Warner Bros. vypustilo do sveta, naznačuje, že sa môžeme tešiť na netradičnú komediálnu jazdu. Nebudú chýbať najrôznejšie typy Barbie, ale dôjde aj na konflikt dvoch šarmantných Kenov!

pečie celé Slovensko, veľká noc 2023, Čítajte aj Najväčší televízny prepadák Veľkej noci: Mal to byť divácky hit, RTVS dostala ľadovú sprchu

Tvorivý tím, na čele s režisérkou a scenáristkou Gretou Gerwig (Lady Bird, Malé ženy), zatiaľ úzkostlivo tají príbeh a vieme len to, že excentrická Barbie v podaní Margot Robbie (Vlk z Wall Street, Suicide Squad: Samovražedná misia) sa pozrie za hranice „Barbielandu“ a navždy ju to zmení. Okrem nej sa však môžeme tešiť na množstvo ďalších Barbie aj Kenov s unikátnymi charaktermi.

Prvé zábery z nového filmu o legendárnej Barbie. Foto: Continental Film
Barbie Prvé zábery z nového filmu o legendárnej Barbie.
posledné kráľovstvo, Čítajte aj Seriálový apríl: Dve veľké rozlúčky s týmito hitmi a jeden skvelý bonus

Ošiaľ na sociálnych sieťach pri zverejnení traileru spôsobili aj vizuály, ktoré predstavujú jednotlivé charaktery a potvrdzujú, že obsadenie je plné hereckých hviezd z filmového plátna i populárnych seriálov. Ktokoľvek z budúcich divákov a diváčok si môže v priebehu pár sekúnd vyrobiť vlastný „barbieovský“ vizuál na webstránke, ktorá vytvára Barbie selfie podobizne, a stať sa tak jedným či jednou z nich.

Prvé zábery z nového filmu o legendárnej Barbie. Foto: Continental Film
Barbie Prvé zábery z nového filmu o legendárnej Barbie.
TV Prima prima plus, televízia, telka, televízor, Čítajte aj Vypínanie českých staníc pokračuje: Diváci tohto operátora si programy Primy nepozrú

Snímka Barbie príde do kín 20. júla a publikum, ktoré sa rozhodne do svojskej krajiny so svojským obyvateľstvom zavítať, sa môže tešiť na naozaj parádnu zostavu hercov a herečiek. Nachádzajú sa medzi nimi Ryan Gosling, Simu Liu, Michael Cera, Will Ferrel, Isa Rae, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Ncuti Gatwa, Nicola Coughlan či držiteľka Oscara Helen Mirren. V traileri však pozorní diváci a diváčky určite zaregistrujú aj viacero ďalších viac či menej známych tvárí.

„Žiť v krajine Barbie znamená byť dokonalou bytosťou na dokonalom mieste. Pokiaľ nemáte existenčnú krízu. Alebo nie ste Ken.“ To tvrdí oficiálny popis filmu a zatiaľ nás necháva čakať, čo príbeh v lete na plátnach kín ponúkne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Barbie