Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nič v zlom: Drsná komédia s Jennifer Lawrence má prvý trailer

Spoločnosť Sony predstavuje prvý trailer k drsnej komédii Nič v zlom (No Hard Feelings) s Jennifer Lawrence v hlavnej úlohe.

19.03.2023 06:00
Nič v zlom Foto:
Jennifer Lawrence v komédii Nič v zlom.
debata
markíza, tv markíza, Čítajte aj Tajnosti Markízy okolo jesennej šou: Čím bude konkurovať Talentu a Pečie celé Slovensko?

Herečka sa predstaví v úlohe Maddie, ktorá má problém robiť správne životné rozhodnutia. Keď hrozí, že príde o rodičovský dom, objaví veľmi zvláštny inzerát, v ktorom bohatí rodičia hľadajú niekoho na „rande“ s ich introvertným 19-ročným synom Percym (Andrew Barth Feldman), kým pôjde na výšku. Maddie skúša všetko, no na svoje veľké prekvapenie čoskoro zistí, že čudácky Percy vôbec nie je ľahký oriešok.

V úlohe Percyho rodičov sa predstavia Matthew Broderick a Laura Benanti, Percyho kamarátov hrajú Natalia Morales a Scott MacArthur.

Autormi scenára sú John Phillips (Dedo je lotor)a Gene Stupnitsky (Dobrí chlapci, Mrcha učiteľka, seriál Netflixu The Office). Stupnitsky je aj režisérom snímky, Jennifer Lawrence sa podieľa na produkcii. Snímka Nič v zlom bude mať premiéru v kinách od 22. júna 2023.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lawrence #filmové premiéry