Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: 14 kinotipov na marec: Nový Shazam, John Wick, Creed aj Vreskot

juraj loj, einstein, Čítajte aj Jojka posilňuje seriálovú ponuku: Toto je novinka, ktorú predali do celého sveta

Dungeons & Dragons: Česť zlodejov

Potulný spevák a bard Edgin (Chris Pine) sa živí tým, že so svojou zlodejskou partičkou kradne a predáva vzácne artefakty. Pri tejto nebezpečnej práci je neustále jednou nohou vo väzení a šťastena mu vždy nepraje. Keď ukradne stratenú relikviu, postaví sa proti nemu armáda nemilosrdných zabijakov, mocných čarodejníkov a zákerný bývalý priateľ Forge Fletcher (Hugh Grant). Film vychádza z legendárnej hry známej aj na Slovensku pod názvom „Dračí doupě“.

Jack Mimoun a tajomný ostrov

Jack Mimoun sa dva roky po tom, ako prežil sám na nepriateľskom ostrove Val Verde, stal hviezdnym dobrodruhom. Kniha o jeho príbehu je bestsellerom a jeho televízny program láme rekordy v sledovanosti. Tajomná Aurélia ho však dostane späť do Val Verde, aby pomohol pri pátraní po legendárnom meči piráta La Busea. V sprievode Bruna, Jackovho ambiciózneho, no nie príliš odvážneho manažéra, a Jeana-Marca, problémového a nepredvídateľného pilota helikoptéry, budú v džungli pri honbe za pokladom čeliť mnohým nebezpečenstvám.
vedma, Antónia Lišková Čítajte aj Prichádza seriál, na ktorý neexistovala odvaha ho vytvoriť! Stoja za ním slovenskí tvorcovia

Úžasný Mauric

Animovaný film nakrútený podľa úspešnej knihy Terryho Pratchetta Úžasný Mauric a vzdelané hlodavce zo série Úžasná Plochozem. Z nej prichádza prefíkaný hovoriaci kocúr Mauric, ktorý sa dá dokopy s partičkou inteligentných potkanov a jedným nie veľmi bystrým chlapcom. Spolu vymyslia plán, ako ošklbať obyvateľov malého, ospalého mesta. V jeho podzemí sa však ukrýva tajomstvo a Mauricov dokonalý podvod sa zmení na nečakané dobrodružstvo.

Bella a Sebastián: Nová generácia

Klasika o priateľstve malého chlapca a veľkého bieleho psa prichádza do kín v novom spracovaní. Desaťročný Sebastián trávi prázdniny na horách so svojou babičkou a tetou, ale veľmi ho to tam nebaví. Rodine musí pomáhať s ovcami, čo nie je pre chlapca z mesta žiadna vzrušujúca zábava. Keď mu osud do cesty prihrá Bellu, obrovského bieleho psa, ktorému jeho majiteľ ubližuje, pre Sebastiána sa začína to najväčšie dobrodružstvo jeho života.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry