Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

14 kinotipov na marec: Nový Shazam, John Wick, Creed aj Vreskot

Premiéru bude mať aj päť českých a slovenských komédií.

28.02.2023 06:00
kinotipy marec Foto:
debata
einstein, Čítajte aj Jojka a jej televízna novinka Einstein: Takto to vyzerá, keď máme lepší seriál ako český

Shazam! Hnev bohov

Keď tínedžer Billy Batson (Asher Angel) zvolá slovo Shazam!, zmení sa na dospelého superhrdinu Shazama (Zachary Levi). V pokračovaní snímky z roku 2019 sa Billy a jeho súrodenci z pestúnskej rodiny stále učia skĺbiť životy tínedžerov s ich životmi superhrdinov. Keď ale na Zem prídu tri Atlasove dcéry, pomstychtivé staroveké bohyne, Billy a jeho rodina sú vrhnutí do boja o svoje superschopnosti, životy a osud ich sveta.

John Wick 4

John Wick (Keanu Reeves) je za porušenie pravidiel kódexu stále na úteku a Komisia ho chce zlikvidovať za každú cenu. Výška odmeny za jeho hlavu neustále rastie a zo starých priateľov sa stávajú noví nepriatelia. Zvyšuje sa aj počet najmocnejších hráčov podsvetia, ktorí mu idú po krku v zbesilej jazde od New Yorku cez Paríž, Osaku až po Berlín. V štvrtej kapitole možno John Wick konečne nájde cestu von – využitím ustanovenia kódexu, podľa ktorého získa slobodu a pokoj, ak sa zúčastní jedného špeciáleho duelu.

Vreskot 6

Sestry Samantha a Tara Carpenterové a dvojčatá Chad a Mindy prežili vyčíňanie tajomného vraha ukrytého pod maskou ducha v mestečku Woodsboro. V snahe zabudnúť na tieto tragické udalosti sa všetci štyria presťahujú do New Yorku, aby tam začali nový život. Netrvá dlho a objaví sa nový, ešte brutálnejší zabijak v maske Ghostface a ich životy sú opäť v ohrození. V pokračovaní kultovej hororovej série sa diváci môžu tešiť na Courteney Cox, Melissu Barrera a Jennu Ortega, ktorá naposledy zažiarila v seriáli Wednesday.
Cate Blanchett, Tár Čítajte aj Postavila sa pred publikum a zničila samu seba. Oscarová Cate Blanchett žiari vo filme Tár

Creed III

Po ovládnutí boxerského sveta sa Adonisovi „Donniemu“ Creedovi (Michael B. Jordan) darí v kariére aj v rodinnom živote. Keď sa jeho kamarát z detstva a bývalý boxerský talent Damian „Dame“ Anderson (Jonathan Majors) opäť objaví po dlhom treste vo väzení, túži dokázať, že si zaslúži svoje miesto v ringu. Stretnutie medzi bývalými priateľmi je viac než len boj. Na vyrovnanie skóre musí Donnie ohroziť svoju budúcnosť a bojovať s Dameom, ktorý nemá čo stratiť.

Alibi na mieru 2

V pokračovaní bláznivej komédie zavesil Greg podnikanie so zabezpečovaním alibi všetkého druhu na klinec a sľúbil svojej priateľke Flo (Élodie Fontan), že jej už nikdy nebude klamať. Jeho život upadol do príjemnej rutiny a stal sa až trochu nudným, ale nie nadlho. Všetko sa začína komplikovať, keď sa Greg rozhodne požiadať svoju vyvolenú o ruku. Budúci svokrovci by radi spoznali jeho rodičov, lenže otec je tak trochu kriminálnik a mama zase hysterická hviezda erotických filmov. Navyše sú rozvedení a navzájom sa neznášajú. Gregovi nezostáva nič iné, len opäť otvoriť agentúru Alibi na mieru a nájsť si reprezentatív­nejších falošných rodičov.
canal+ action, canal+ Čítajte aj Dobrá správa! Na Slovensko prichádza nová televízia, ponúkne exkluzívne premiéry

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry