Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Keaton, Fonda, Bergen a Steenburgen otvárajú ďalšiu kapitolu Dámskeho klubu. V Taliansku sa budú lúčiť so...

Pozrite si prvý trailer Dámskeho klubu 2.

19.02.2023 06:00
Dámsky klub 2: Ďalšia kapitola, Book Club 2 Foto:
Dámsky klub 2: Ďalšia kapitola (Book Club: The Next Chapter)
debata
klamstvo, maštalír, Čítajte aj Televízna udalosť sezóny? Markíza ukázala dychberúce zábery z nového seriálu

Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen a Mary Steenburgen sa púšťajú v ďalšej kapitole Dámskeho klubu (Book Club: The Next Chapter) do talianskej rozlúčky so slobodou.

Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen a Mary... Foto: Universal Pictures
Dámsky klub 2: Ďalšia kapitola, Book Club 2 Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen a Mary Steenburgen vo filme Dámsky klub 2: Ďalšia kapitola (Book Club: The Next Chapter).

Štvoricu dlhoročných kamarátok spája okrem pevného priateľstva aj spoločná záľuba v knihách. Pravidelne sa schádzajú vo svojom dámskom knižnom klube. V pokračovaní úspešnej snímky čítajú Alchymistu a opäť sa v nich rozhorí túžba po romantike a dobrodružstve. Po tom, čo Vivian (Jane Fonda) odhalí, že sa bude vydávať, zaveje ich knižný klub do Talianska. „Milujem toto mesto,“ hovorí Carol (Mary Steenburgen) v prvom traileri a Sharon (Candice Bergen) odpovedá: „Milujem všetko, čo sa rozpadá viac ako ja.“

Mary Steenburgen, Jane Fonda, Diane Keaton a... Foto: Universal Pictures
Dámsky klub 2: Ďalšia kapitola, Book Club 2 Mary Steenburgen, Jane Fonda, Diane Keaton a Candice Bergen vo filme Dámsky klub 2: Ďalšia kapitola (Book Club: The Next Chapter).

Lenže veci sa nedejú podľa plánov a keď sa odhalia tajomstvá, ich oddychová dovolenka sa zmení na pravé talianske dobrodružstvo a život sa im opäť obráti hore nohami. Snímka Dámsky klub 2: Ďalšia kapitola príde do kín 11. mája 2023 ku Dňu matiek.

Príbeh štyroch sedemdesiatničiek, ktoré zažijú novú chuť do života po prečítaní knižky Päťdesiat odtieňov sivej, mal v kinách premiéru v roku 2018 s prekvapivým úspechom. Na tržbách zarobil 104 miliónov dolárov pri rozpočte 14 miliónov dolárov. Okrem štyroch hlavných predstaviteliek si v ňom zahrali aj Andy Garcia, Don Johnson a Craig T. Nelson. Všetci sa predstavia aj v novom príbehu, doplnia ich Giancarlo Giannini, Hugh Quarshie a Vincent Riotta. Scenár napísali Bill Holderman a Erin Simms, pričom Holderman sa vracia aj ako režisér. Obaja sú aj producentmi snímky.

Foto: Universal Pictures
Dámsky klub 2: Ďalšia kapitola, Book Club 2

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry #Dámsky klub