Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Affleck a Damon opäť spolu: V novom filme mali pod palcom réžiu, scenár, aj si v ňom zahrali

Pozrite si energický trailer ich nového filmu o legendárnych teniskách Air Jordan.

12.02.2023 06:00
Air Foto:
Ben Affleck vo filme Air.
debata
Magic Mike: Posledný tanec Čítajte aj Posledný tanec „magického“ Mika: Tatum a Hayek prinášajú do kín romantiku a zmyselnosť

Bena Afflecka poznáme v prvom rade ako jedného z najúspešnejších hercov súčasnosti. Je však aj úspešným režisérom a scenáristom, na svojom konte má dokonca aj dve ocenenia Oscar – ako scenárista získal jedného za scenár filmu Dobrý Will Hunting a neskôr získal ním režírovaný film Argo: Nebezpečný útek cenu za najlepší film roka. Do slovenských kín príde 5. apríla jeho najnovší počin, ktorý režíroval, spolu s kolegom Mattom Damonom napísal scenár a obaja si v ňom aj zahrali.

Matt Damon vo filme Air. Foto: Continental film
Air Matt Damon vo filme Air.

Snímka s jednoduchým názvom Air odhaľuje neuveriteľné spojenie, ktoré zmení budúcnosť jednej značky. To všetko vďaka partnerstvu medzi vtedajším nováčikom a budúcou legendou Michaelom Jordanom a začínajúcou basketbalovou divíziou tenisiek Nike. Práve spoločnosť Nike so značkou Air Jordan spôsobila revolúciu vo svete športu a súčasnej kultúry.

Jonáš Karásek Čítajte rozhovor Režisér filmu Invalid: Hoci je to drsná čierna komédia, nakoniec diváka pohladí

Na plátna sa dostane dojímavý príbeh nekonvenčného tímu o stávke na jednu kartu, ktorá môže buď všetko zničiť, alebo zmeniť športové dejiny. Tešiť sa však môžeme aj na príbeh o nekompromisnej vízii matky, ktorá vie, aká je hodnota obrovského talentu jej syna. A v neposlednom rade na príbeh o najväčšom basketbalovom fenoméne všetkých čias.

Matt Damon a Viola Davis vo filme Air. Foto: Continental film
Air Matt Damon a Viola Davis vo filme Air.

Ako naznačuje čerstvo zverejnený trailer, Matt Damon v hlavnej úlohe sa bude v roku 1984 snažiť presvedčiť mladého basketbalistu Michaela Jordana, aby sa stal tvárou nových tenisiek značky, ktorá v tom čase nepatrí medzi najväčších ťahúňov trhu. Ben Affleck si zahrá Damonovho šéfa a okrem nich sa v snímke objavia aj Jason Bateman, Chris Messina či Viola Davis v úlohe Jordanovej ráznej matky. Hviezdne obsadenú a energiou pulzujúcu drámu Air prinesie v apríli do kín distribučná spoločnosť Continental film.

Pozrite si trailer filmu Air:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Michael Jordan #filmové premiéry