Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hviezdna zostava: Jennifer Aniston a Julia Roberts si zahrajú spolu vo filme

Obľúbené herečky sa objavia v hlavných úlohách novej komédie.

01.02.2023 06:00
Jennifer Aniston a Julia Roberts Foto:
Jennifer Aniston a Julia Roberts.
debata

Amazon Studios vyhralo súboj medzi štyrmi ďalšími štúdiami a streamovacími službami o komédiu s hviezdami Juliou Roberts a Jennifer Aniston v hlavných úlohách. Nový film zatiaľ nemá názov, známe je len to, že to bude komédia o dvoch ženách, ktoré si vymenia telo. Novinku predstavil minulý týždeň Max Barbakow, ktorý bude scenáristom a režisérom filmu.

filmy, február Čítajte aj 14 kinotipov na február: Na dvere klope Ant-Man, Magic Mike, Slúžka i Kuciak

Koproducentmi novinky budú okrem Julie Roberts a Jennifer Aniston aj Margot Robbie prostredníctvom svojej produkčnej spoločnosti LuckyChap Entertainment. Informáciu priniesol portál Deadline.

Režisér Max Barbakow má na konte úspešnú romantickú komédiu Palm Springs (2020) a tento rok bude mať premiéru jeho ďalšia komédia Brothers s Joshom Brolinom, Brendanom Fraserom a Petrom Dinklageom v hlavných úlohách.

Demi Moore, Duch Čítajte viac Chystá sa remake Ducha. Rolu Patricka Swayzeho chce hrať tento známy herec

Julia Roberts sa na plátnach kín len prednedávnom objavila v romantickej komédii Vstupenka do raja s Georgeom Clooneym. Jennifer Aniston sa v tomto roku objaví po boku Adama Sandlera na Netflixe v akčnej komédii Murder Mystery 2 so slovenským názvom Vražda v Paříži, ktorá je pokračovaním „jednotky“ z roku 2019, ktorá je uvádzaná na Netflixe pod slovenským názvom Vražda na jachte.

V „dvojke“ sú už Nick a Audrey súkromnými detektívmi na plný úväzok a pri hľadaní zmiznutého priateľa sa zapletú do medzinárodného pátrania po jeho únoscovi. Pozrite si trailer:

Po komédiách s hviezdnymi hercami je medzi divákmi vysoký záujem. Romantická komédia Vstupenka do raja s Juliou Roberts a Georgeom Clooneym zarobila v kinách po celom svete 150 miliónov dolárov, rovnakú sumu si na konto pripísalo aj Stratené mesto so Sandrou Bullock a Channingom Tatumom v hlavných úlohách. Nie je preto divu, že sa hviezdne mená objavia aj v ďalšej komédii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Julia Roberts #filmové premiéry